KLJUČAN DETALJ U UREĐENJU DOMA: LG-ijevi OLED pametni televizori nude novo iskustvo zabave i opuštanja

Televizor je uređaj koji zauzima centralno mjesto u našem dnevnom prostoru i prilikom odabira tražimo kvalitetu slike, ali i lijep dizajn koji bi se uklopio u ostatak prostora. Predstavljamo vam jedan novi model koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

 

 

 

Kada su uređaji u našem domu u pitanju, volimo imati najbolje i najnovije. Čak i kada vlasnici nisu pretjerani pratitelji niti ljubitelj tehnologije i inovacija, nastoje odabrati modele koji donose pomake u funkcionalnosti. Naročito to vrijedi za multimedijske uređaje, pa tako i televizore, koji su postali jedan od neizostavnih uređaja u našem domu. On obitelj i društvo okuplja u druženju i zabavi, izvor je korisnih informacija i opušta nas svojim sadržajima.

Pored osnovne zadaće da ispunjava svoju svrhu, kod televizora su bitne tehnološke mogućnosti kao i njihov dizajn kako bi se uklopili s ostatkom namještaja i tako stvarali skladan i vizualno atraktivan životni prostor.

Televizor OLED C1/ Foto: LG

Novi LG OLED C1 pametni televizor kombinacija je upravo tih faktora. Oduševit će vas njegove super tehnološkle mogućnosti, prije svega znatno bolja kvaliteta slike, pa je sada moguće vidjeti i najsitnije detalje. Sve što gledate na ekranu sada ćete moći bolje i vjernije doživjeti!

“Glavne  karakteristike LG OLED pametnoga televizora su samoosvjetljujući pikseli koji pružaju spektakularnu u kvalitetu slike. Riječ je o milijunima piksela koji stvaraju preciznu boju i vrlo realnu sliku. Sve ovo znači da ono što gledate na ekranu, izgleda točno onako kako je autor to zamislio”, otkrio nam je Damir Mađarević, voditelj prodaje proizvoda za kućnu zabavu u LG-ju Hrvatska.

 

Televizor OLED G1 / Foto: LG

Također, napredna tehnologija, pored izvanrednog iskustva gledanja, smanjuje zamagljenost pokreta što je prednost pri gledanju sportskih programa, ali i igranju video igrica. Osim optimizacije slike, ugrađeni mehanizam uklanja i buku što osigurava dobar zvuk. Dakle, novi prijamnik podignut će znatno razinu praćenja tv sadržaja ali i zabave!

Uz kvalitetu slike i zvuka, ove televizore odlikuje i suvremen izgled. Zbog tankog dizajna i nepostojanja okvira, dobro će se uklopiti u svaki interijer. Tome će pridonijeti i galerija slika koja može zamijeniti crni ekran kada TV nije u upotrebi.

Televizor OLED / Foto: LG

I prije nego krenete po neki od modela LG OLED-a, jedan savjet: pripazite samo na veličinu prostora u koji ćete ga uklopiti, ne samo zbog izgleda, već i funkcionalnosti.

Više informacija o LG OLED televizoru saznajte u video prilogu kao i na stranici www.lg.com/hr/televizori.

 

Komentari