Zvijezde među motivima

Trendovi se mijenjaju, to nam je poznato. Stoga ne čudi što toliko često dizajneri traže inspiraciju u svakodnevnim objektima i koriste ih kao motive za raznovrsne aplikacije.

Neki od omiljenijih svakako su oni iz životinjskog svijeta – sjetite se samo poznatog krokodila koji i danas viđamo na majicama, ali i oni iz područja namirnica.

Dok smo posljednjih godina naizmjenično gledali borbe između banane, ananasa i avokada, a već smo pisali i o popularnosti kaktusa; ove se godine za borbu broj jedan motiva natječu dvije ptice; dosadašnji favorit flamingo polako pada s trona kojeg preuzima jedna šarena ptica – tukan! Čini vam se da je posvuda? U pravu ste.


Možda se malo i šalimo, ali ovi trendovi zapravo nam nagovještavaju i slične pojave u dizajnu interijera. Tapete su ponovno in, a boje spomenutih motiva i njihov dizajn obogatit će svaki prostor ili ga učiniti zaista jedinstvenim. Dovoljno je obložiti jedan zid spomenutim i u svoj dom unijet ćete željenu promjenu koja će vas zasigurno oraspoložiti. Lampa u obliku banane na primjer, Studio Joba već godinama je objekt žudnje mnogih.


Ukoliko vam je pak razmišljanje o bojama na zidovima, a potrebna vam je promjena, razmislite o tome da iskoristite široku ponudu ukrasnih detalja. Ovakvi oblici vaza, boje i motivi na setu za objedovanje ili pak rasvjete sasvim sigurno će doprinijeti maloj, ali efektnoj promjeni vašeg doma. Uostalom, uvijek se kreće od jednog detalja, a zašto ne biste započeli baš s jednim od spomenutih?

P.s. u Francuskoj je trenutno hit kaktus – ugledajte se na Parižane, znaju što je stil.

 

 

Komentari