7 dizajnera interijera koje biste trebali pratiti na Instagramu u 2020. godini

Tražite inspiraciju na početku nove godine? Onda nikako ne smijete propustiti neke od ovih Instagram profila.

Za vas smo napravili selekciju trenutno najpopularnijih Instagram profila koji su orijentirani na unutarnje uređenje. Pronađite ih i popunite svoj Instagram s novim sjajnim idejama.

 

@LUCIA_MARINAS

U španjolsku dizajnerica interijera Lucíu Mariñas lako se zaljubiti… Na svojem Instagramu dijeli svoje projekte i interijere koje voli, a objave su pune odličnih ideja, noviteta i inspiracije. Njezina paleta boje kreće se od ružičaste, preko zelene i završava sivom… nemoguće je ne voljeti njezin stil!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lucía Mariñas ∘ Interiorismo (@lucia_marinas)

@NATALIA ZUBIZARRETA INTERIORISMO

Instagram profil stilistice interijera Natalie Zubizarrete donijet će vam puno novih ideja za dekoriranje i stiliziranje u vlastitom domu. Sve što vas inspirira može se uklopiti u interijer!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Estudio Interiorismo Bilbao (@nataliazubizarretainteriorismo)

@PIA CAPDEVILA INTERIORISMO & EVENTOS

Paula Duartea pomno bira svaku fotografiju koju će objaviti na svojem profilu. Donosi i niz sjajnih ideja koje je lako uklopiti u svoj interijer, bilo da je riječ o elegantnoj ali praktičnoj obiteljskoj kući ili malom stanu u gradu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PaulaDuarteInteriores (@pauladuarteinteriores)

@JEANETTE TRENSIG

Jedan od omiljenih profila je i onaj dizajnerice Jeanette Trensig. Već prvim klikom na njezin Instagram zaljubit ćete se meku estetiku s elementima nordijskog i mediteranskog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeanette Trensig (@jeanettetrensig)

@MIRIAM.BARRIO

Diskretan luksuz glavna je misao vodilja dizajnerice Miriam Barrio. Suvremeni, zavodljivi interijeri pravi su užitak za osjetila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miriam Barrio Studio (@miriam.barrio)

@ASHLEY STARK

Ako već niste, svakako popratite američku dizajnericu Ashley Stark. Na njezinom profilu pronaći ćete fantastične interijere za koje niste li znali da su mogući!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ashley Stark Kenner (@ashleytstark)

@MIRJANA_MIKULEC

Naravno, kakva bi to bila lista a da na njoj nema Mirjane Mikulec? 😉 Osim @in_dizajn Instagram profila, možete istražiti i što to inspirira poznatu dizajnericu. Mirjana na svojem profilu rado dijeli projekte koje je radio studio Mirjana Mikulec Interijeri, ali i mnoge druge inspiracije koje oduševljavaju njezine pratitelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)

Komentari