Naša slikarica predstavila liniju tapeta koje će biti atrakcija u svakom domu

Slike zaraznog optimizma i prštave dječje energije sada su dobile i svoju verziju u vidu tapeta. Riječka umjetnica Mirna Sišul predstavila je novu liniju dekoracija za dom koje će svoje mjesto naći opet na zidu, ali kroz na drugačiji način

 

Malo je umjetničkih slika koje će tako nepodijeljeno izazvati oduševljenje javnosti kao one akademske slikarice Mirne Sišul. Iako se profesionalno slikarstvom bavi skoro 20 godina, širi krug obožavatelja riječka umjetnica stekla je kada se prije nekoliko godina njezinu timu priključio suprug Marin te su zajednički krenuli u produkciju art printeva na platnu i papiru. Ovog rujna, usklađena s aktualnim godišnjim dobom, na sajmu InDizajn – Festival modernoga doma Mirna Sišul predstavila je kolekciju kišobrana na kojima su prepoznatljivi lepršavi i duhoviti uzorci s njezinih slika, a sada su na red došle – tapete.

 

Mirna Sišul

 

„Ideja se kuhala već neko vrijeme. Od proljeća ove godine intenzivno smo radili na pripremi vizuala i web shopa‘, otkriva Mirna, koja je ekipi emisije „InDizajna“ otvorila ovog proljeća vrata svoga prekrasnog doma kojeg možete pogledati OVDJE. Pokretanje web shopa s linijom tapeta ovih dana bio nam je povod da podijelimo i prenesemo na vas svoje oduševljenje Mirninim novim proizvodom.

„Tapete su nastavak moje slikarske priče. Riječ je reprodukcijama mojih dijela na posebnom materijalu za tapete. Čim smo došli u priliku da krenemo s tapetama, znali smo što želimo – prenijeti umjetničko djelo na nove materijale i učiniti ga dostupnim u raznim primjenama“, objašnjava umjetnica i dizajnerica koja svoje slike pretvara u tapete putem računalne obrade te ih poslije tiska.

 

Mirna Sišul

 

Ona i suprug odabrali su za papir premium samoljepljivu tapetu najviše kvalitete, perivu i otpornu na grebanje i habanje. ‘Samo najbolje je dovoljno dobro“, ističe. Mirnini planovi s tapetama idu dalje – priču s njima svakako nastavlja razvijati, a veliki utjecaj na budućnost ovih zidnih dekoracija će imati njezini klijenti i klijentice. Dodatna posebnost tapeta jest što im cijena opada s većim brojem naručenih kvadrata te da se sve tapete rade individualno po mjeri, prema zidu i željenoj podlozi. Kako bi odabir i kupnja bio što jednostavniji i brži, na Mirninu web shopu moguće je uz pomoć online kalkulatora upisati širinu i visinu zida te dobiti odmah i – točnu cijenu!

 

Mirna Sišul
Komentari