TKO BI ODOLIO: tople boje čokolade, karamele i lješnjaka pravi su hit u interijerima

Kako jesen donosi niže temperature, dom postaje naše utočište. Neodoljivi su tonovi čokolade, karamele i lješnjaka zavladali prostorijama, pa nije ni čudno što su trend u interijerima upravo te prirodne nijanse.

Svi ljubitelji suvremenog dizajna, pregršt će inspiracije pronaći u KARE HRVATSKA Uz odlične komade namještaja i dekoracija, vaš interijer će biti sve samo ne prazan i bezličan. Poznati po svojem dizajnu, „statement“ komadi iz Karea nikako neće proći nezamijećeno! Izdvojili smo nekoliko odličnih komada za sve ljubitelje toplih smeđih nijansi.

FOTO: KARE HRVATSKA / Stolac Chair Moritz Leather, 1.899,00 kn

Paleta smeđih tonova zaista je bogata. Tu je topla nijansa sočne karamele, zatim svijetli tonova lješnjaka, pa sve do dubokih nijansi tamne čokolade… I ne, ne pričamo o desertima!

Ove nijanse posebno su se istaknule među ljubiteljima „pomaknute“ klasike, a prirodni materijali djeluju luksuznije uz dodatak zlatnih detalja poput ručkica, okvira, ogledala, pa i skulptura.

Posebni detalji

Kada je riječ o detaljima, često se koriste reljefasti izrezbareni uzorci koji ukrašavaju noge stolova ili stalke podnih lampi.  Tople nijanse našle su se i na rasvjetnim tijelima, tako da ih se može naći i na visilicama. Posebno su efektne kao rasvjeta u blagovaoni.

Bezvremenski interijeri prigodni su za domove svih kvadratura, a u kombinaciji s tamnim drvetom ili mramornim uzorcima, smeđi interijeri izgledaju jako elegantno.

FOTO: KARE HRVATSKA / Stolac Chair Claw 1.349,00 kn

Kada pričamo o materijalima, osim kože koja se često koristiti za garniture ili stolce, i dalje je popularan baršun koji će zaokružiti cijeli stilski izražaj.

Ubacite par jastučića, okvire za slike, lampu ili neki drugi zgodan detalj, i poželjet ćete što dulje ostati kod kuće, uživati u obiteljskoj atmosferi ili jednostavno odmoriti uz omiljenu knjigu ili film.

Potražite inspiraciju u našoj galeriji!

PROMO

Komentari