DETALJ KOJI TRANSFORMIRA PROSTOR: tapete domaće dizajnerice koje studio Mirjane Mikulec rado stavlja u svoje projekte

Tapete su doživjele svoj veliki povratak u interijere i čini se da će vladati još godinama kao stilski naglasak br.1. Predstavljamo vam tapete s domaćim potpisom koje krase i mnoge projekte studija Mirjana Mikulec interijeri

 

 

 

Nije tajna da je dizajnerica Mirjana Mikulec velika ljubiteljica tapeta i da ih rado stavlja u svoje projekte. Tapete imaju mnogo lica zahvaljujući različitim motivima te tako unose i različitu atmosferu i štih, no jedno je ipak zajedničko svima njima: podižu svaki prostor i doista su moćna dekoracija. Upravo takve su tapete grafičke dizajnerice Josipe Maras koja je ugostila ekipu InDizajna u svom novom showroomu na zagrebačkim Poljanicama. Showroom se može pohvaliti s više od 80 kvadrata postavljenih tapeta, a među njima i najnovije linije.

Kako izgleda showroom Josipina brenda Studijo možete vidjeti u video prilogu te se inspirirati. A u nastavku saznajte sve bitno o Josipinim tapetama i pogledajte kako one funkcioniraju u projektima Studija Mirjane Mikulec!

 

Studio Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Tapete Josipe Maras već su davno prešle granice Hrvatske i oduševile brojne dizajnere kao i ljubitelje interijera koji su njima odlučili ukrasiti zidove svoga doma. I to ne samo dnevne boravke i spavaće sobe, nego i ostale prostorije doma. Zahvaljujući vodootpornoj varijanti koje u svojoj ponudi ima brend Studijo, tapete su sada moguće i u kupaonici i kuhinji. Osim na zidove, tapete možete staviti i na strop. Iako će dobro izgledati i u stanovima, ovakva varijanta češći je izbor u javnim prostorima.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Sve tapete iz Studija mogu se naručiti po mjeri i prema željama klijenata koji sami biraju motive. Tako možete imati unikatnu tapetu koja će se izgledom izdvajati iz mora raznih komercijalnih printova.

“Naše najtraženije su svakako tapete iz linije Remek djela koje su doslovno umjetnost na zidu odnosno cijeli zid služi kao podloga za umjetnost. One se, kao i svi drugi modeli, rade u potpunosti prema mjeri zida, poštuje se raspored elemenata, stavljaju se zadane boje koje se uklapaju u prostor. Možemo korigirati veličinu određenih elemenata tako da su tapete u potpunosti prilagođene prostoru i željama klijenta i mogu se potpuno personalizirati”, ističe Josipa Maras.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Visoka razina estetike, funkcionalnosti i izdržljivosti su stvorene zahvaljujući novim tehnologijama proizvodnje samih tapeta, a što se tiče održavanja ono je isto kao i da imate keramičke pločice!

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

 

 

Komentari