Kako nam nova tehnologija može pomoći – u kuhinji!

Tehnologija je postala nezaobilazan saveznik u gotovo svakoj prostoriji našeg doma, ali ona koja definitivno prednjači po ovom pitanju svakako je kuhinja. Ove prostorije u pravilu dolaze s aparatima s nizom raznih tehnološki naprednih funkcija čije korištenje obično svedemo samo na – isprobavanje.

 

 

Iako je tehnologija definitivno pronašla svoje “mjesto stanovanja” u kuhinji, to ne znači nužno da morate kuhati s priručnikom za korištenje svakog aparata koji vam zatreba. Napokon, koliko god napredne tehnologije bile korisne i poželjne, zašto ne bi dolazile ruku pod ruku s jednostavnim korištenjem i, još važnije, jednostavnim izgledom?

Upravo s time na umu osmišljena je odlična linija Simplicity koju potpisuje Gorenje – lakše upravljanje, samo nekoliko gumba za pritisak, manje potrošenog vremena i manje drame. 🙂 Ova je linija razvijena je za sve one kojima je dizajn itekako važan, ali očekuju pristupačne, učinkovite i lijepe uređaje.

Gorenje simplicity pećnica
Foto: Gorenje

S obzirom na to da su dizajnom vrlo jednostavni, kuhinjski aparati Gorenje lako se mogu uklopiti u bilo koju kuhinju. Na vama je da odlučite kakvu želite – od boja i materijala pa sve do samih dimenzija. Aparati koji dolaze u crnoj i bijeloj boji neće odvlačiti pažnju od njene estetike i savršeno će se uklopiti u prostor.

Nagrađivan dizajn

Tome u prilog ide i činjenica da su indukcijske ploče iz ove linije nagrađene su prestižnom nagradom Red Dot za izvrstan dizajn. S inovativnim funkcijama poput automatskog prepoznavanja posude i mogućnosti spajanja zona za kuhanje, osiguravaju fleksibilnost i jednostavniju uporabu.

Ove ploče osmišljene su tako da “vode” korisnike, daju prijedloge i čak biraju programe za vrijeme kuhanja!

Tko kaže da morate biti maher u kuhinji kako biste spravili bilo koje jelo kad indukcijska ploča kuha zajedno s vama. Interesantni su i hladnjak koji pazi na vaše namirnice produžujući im svježinu i uvijek poželjna opcija samočišćenja pećnice.

gorenje Simpicity indukcijska ploča
Foto: Gorenje
gorenje simplicity indukcijska ploča
Foto: gorenje

Inače, ova izuzetno uspješna linija kućanskih uređaja prvi je put lansirana 2009. godine, a sad je doživjela svoj drugi redizajn. Iako su predstavljeni i neki novi uređaji u odnosu na prethodnu, i ova kolekcija se može pohvaliti istim epitetima: lijepa, jednostavna i pristupačna.

Linija uključuje pećnice, ploče za kuhanje, hladnjake, perilice posuđa, mikrovalne pećnice i nape. Svi kuhinjski aparati Gorenje jednostavno se koriste i nude upravljanje jednim dodirom. Imaju i unaprijed podešene programe i naprednu tehnologiju koja će kuhinjske poslove doista učiniti zadovoljstvom.

Uz ovakve aparate koji rade s vama imat ćete više vremena za stvari koje su stvarno važne. Iskreno, kuhanje i čišćenje to stvarno nisu. Napokon, tehnologija tome i služi, zar ne?

Foto: Gorenje
kuhinjski aparati Gorenje Simplicity
Foto: Gorenje
kuhinjski aparati Gorenje Simplicity
Foto: Gorenje
kuhinjski aparati Gorenje
Foto: Gorenje

PROMO

Komentari