BUDUĆNOST JE STIGLA: ovo je ormar koji sam osvježava, dezinficira i izravnava odjeću

Koliko puta vam se to dogodilo… nosite odjeću jednom, bacite je preko kreveta kad dođete kući nakon posla i ona čeka sljedeće pranje. Nekada sve to potraje i tjednima, a hrpa veša raste i raste… Zbog užurbanog načina života tako sve više i raste potreba za praktičnim rješenjima za njegu odjeće. Iz LG-a sada je stigla nova revolucionarna ideja koja će se svidjeti ženama, ali i muškarcima!

 

LG Styler je inovativno rješenje za njegu odjeće koje pojednostavljuje život. Naime, riječ je o ormaru koji bi se vrlo lako mogao naći u nekom scenarija iz futurističkih filmova, no izgleda da je budućnost već stigla! Nova tehnologija ormara odjeću osvježava, izravnava, uklanja neugodne mirise, a može se koristiti i za dezinfekciju ostalih tkanina. Osim toga, dolazi u lijepom i elegantnom dizajnu, pa se lako može uklopiti u spavaću sobu, pa i u kupaonicu.

LG Styler Foto: LG

LG Styler posjeduje značajku TrueSteamTM koja koristi čistu vodenu paru za dubinsko prodiranje u odjeću, što pomaže u smanjenju alergena, neugodnih mirisa i nabora na odjeći. Ali to nije sve jer sustav sušenja pri niskim temperaturama suši odjeću brže od sušenja na zraku te sprječava njezino skupljanje i oštećenja uzrokovana toplinom. Tako njega poslovnih odijela, haljina, pulovera, dječje odjeće, plišanih igračaka ili posteljine nikad nije bila lakša, a odjeća je uvijek svježa i mirisna.

LG Styler Foto: LG

ŠTEDI VRIJEME I OSVJEŽAVA VAŠU ODJEĆU

Uz ovaj LG-ev ormar budućnosti možete više vremena posvetiti slobodnim aktivnostima, vježbanju, druženju s obitelji ili gledanju omiljene TV serije… Ugrađena vješalica pomiče se lijevo-desno 220 puta u minuti pomaže ukloniti nabore na odjeći kao nijedan drugi uređaj tako da slobodno zaboravite na glačanje!

Sada je jednostavnije nego ikad osvježiti svoje poslovno odijelo, ali i svaki put dobiti hlače sa savršenom crtom. Između mnoštva programa, moguće je odabrati ultrabrzu opciju kojom Styler pritiskom na jednu tipku za samo 20 minuta osvježi odjeću. Bitno je svakako spomenuti i kako Styler pomaže u uklanjanju suvišne vlage iz prostorije, pa će tako i odjeća i interijer uvijek biti svježi.

LG Styler Foto: LG

 

ELIMINIRA ALERGENE I BAKTERIJE

Osim što održava odjeću čistom i svježom, glavna značajka TrueSteam™ može eliminirati više od 99,9 posto alergena i bakterija. LG Styler tako omogućava jednostavnu dezinfekciju tkanina i stvari koje se teško peru ili se ne smiju uopće prati, a pri tome se koristi čista para – i to bez kemijskih aditiva.

LG Styler Foto: LG

 

LAKO ZA KORIŠTENJE POMOĆU APLIKACIJE

Uređaj LG Styler nadopunjuje i LG-ev pametni dom u kojem su svi kućanski uređaji povezani preko besplatne aplikacije ThinQ. Upravo ona omogućava upravljanje i nadzor pametnih uređaja gdje god se nalazili i to jednostavno pomoću pametnog telefona ili tableta. Sada je lakše nego ikad pratiti potrošnju električne energije, stanje ciklusa ili preuzimanje novih programa za njegu odjeće.

Važno je naglasiti i kako proizvod doprinosi stvaranju održivijeg svijeta i zdravijeg okruženja.

LG Styler Foto: LG

 

UZ LG STYLER PROČIŠĆIVAČ ZRAKA NA DAR!

Još jedan uređaj koji doprinosi zdravijem okruženju i oslanja se na LG-evu filozofiju „Diši zdravo“ je pročišćivači zraka LG PuriCare. LG-evi pročišćivači zraka pomažu u poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru, a uz to imaju elegantan i napredan dizajn. Uklanjaju čestice do PM 1,0 u punom krugu od 360° te tako svugdje u kući omogućavaju čisti zrak bez obzira gdje su postavljeni. Na taj način olakšavaju život svima koje muči astma ili imaju alergijske reakcije, a filter za dezodoriranje uklanja i mirise (poput hrane i dima), smoga i štetnih kemikalija u zraku. Svi koji odluče kupiti LG Styler u Sancta Domenici (do 31. prosinca 2020. ili isteka zaliha) na poklon dobivaju napredni pročišćivač zraka LG PuriCare model AS60GDWV0.

 

 

PROMO

Komentari