Od drveta do betona, a sve u iveralu: s namještajem po mjeri sve je moguće

Izrada namještaja po mjeri danas je poplarna varijanta opremanja doma, a za to postoji nekoliko valjanih razloga. Tako ćete maksimalno iskoristiti interijer, prilagoditi ga svojim potrebama i prostornim zadatostima, ali i lakše zadovoljiti sve svoje želje

 

Dugi niz godine Elgrad na naše tržište dovodi trendove iz svijeta namještaja po mjeri.

Želite industrijsku kuhinju u kombinaciji drveta i betona?

 

Foto: Darko Mihalić

 

Ili pak jednostavnu bijelu, modernih linija ?

Foto: Darko Mihalić

 

Šarenu dječju sobu nepravilnog oblika?

Foto: Darko Mihalić

 

ili pak garderobni ormar iz vaših snova?

Foto: Darko Mihalić

 

Sve ovo bez obzira o kojem se stilu radi možete pronaći među Elgradovom ponudom materijala i napraviti tako da odgovara baš vašem prostoru. Na svu sreću prošla su vremena u kojima smo bili ograničeni ponudom gotovog namještaja. Sada apsolutno svaki komad možete osmisliti sami, od dimenzija, do odabira dekora, boja, pa čak i okova i ladica koji su iznimno bitni za dugovječnost namještaja.

 

Foto: Elgrad

 

Da u izražavanju kreativnosti ne bi ostali samo na izradi namještaja u 2018. godini Elgrad u svoju ponudu uvodi i laminatne podove. Od sada isti dekor možete koristiti i kao podnu oblogu i kao fronte namještaja, pa sve do obloga zidova.

Foto: Elgrad

Ove godine na sajmu InDizajn festival modernog doma Elgrad predstavlja novitete iz područja namještaja po mjeri, te zajedno u suradnji sa studijom Mirjane Mikulec i osam domaćih stolarija predstavlja različite  interijere izrađene od najnovijih materijala kako bi posjetitelji dobili inspiraciju, a oni najsretniji u nagradnoj igri na InDizajn sajmu osvojit će laminatni pod iz Elgrada vrijedan 5000kn!

 

PROMO

Komentari