Miro je suprugu iznenadio novim izgledom blagovaonice koja je nakon 30 godina dobila novi stol

InDizajn tim preuredio je blagovaonicu bračnom paru u zagrebačkom naselju Jazbini. Nakon 30 godina, napokon je došlo vrijeme da se stari stol zamijeni novim i cijeli prostor osvježi!

 


Predstavljamo vam još jedno nagradno preuređenje – ovaj put zadatak InDizajn tima bio je uređenje male blagovaonice. Gospodin Miro prijavio je svoju staru blagovaonicu želeći iznenaditi suprugu. Vrijeme je da se napokon zamijeni blagovaonski stol star 30 godina i da blagovaonica bude ljepši i moderniji prostor. I naravno, da Mirina supruga bude zadovoljna i da uživa u svojoj novoj blagovaonici već ovoga Božića!

InDizajn / Foto: Hrvoje Zubović

Dizajnerica Mirjana Mikulec je već odabrala blagovaonski stol u tamnosmeđoj boji a nakon toga našla se u dilemu hoće li stolice biti u sivoj ili plavoj boji. No, ono u što je bila sigurna je da stolice zbog veličine stola i samog prostora trebaju biti bez rukonaslona kako bi zauzimale što manje mjesta.

Zidovi blagovaonice koja se nalazi u sklopu otvorenog dnevnog prostora su bili u dobrom stanju pa nije bili potrebno osvježavanje u bijelu boju. Dvije nijanse sivo-zelene lijepo su naglasili novu blagovaonicu.

Nakon osvježenja dijela zidova, krenulo je namještanje. Kako bi blagovaonica imala u potpunosti novi izgled, pored stola, stolica i tepiha promijenjene su rasvjeta i zavjese.

 

InDizajn / Foto: Hrvoje Zubović

“Od blagovaonice stare 30ak godina napravili smo novi,  suvremeniji prostor u kojem će Miro i njegova supruga zasigurno uživati. Iako novi stol nije značajno manji, a tu su i  dalje četiri stolca, zbog zaobljenih rubova i nogica prostor djeluje prozračnije, a stilom se uklapa u ostatak dnevnog prostora. Miro nam se požalio da su stolce mijenjali već nekoliko puta, sada smo sigurni da će nove biti izdržljive, udobne,  ali i u trendu još dugi niz godina”, zaključuje dizajnerica Mirjana Mikulec.

InDizajn / Foto: Hrvoje Zubović

Pogledajte u video prilogu kako je tekao makeover!

Komentari