TRAŽIMO DOM: većina želi manje stanove s jednom spavaćom sobom

Kao i u prethodnim sezonama emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec pa tako i u novoj koju trenutno snimamo, najviše pozornosti posvetili smo potrazi stanova s jednom odvojenom spavaćom sobom. Takvi stanovi su tlocrtne površine između 50 i 60 metara kvadratnih što je idealno za samce ili parove koji ujedno imaju i ograničen budžet.

 


U čak sedam epizoda prošle sezone emisije Tražimo dom potragu smo sveli na stanove s odvojenom sobom i može se reći da smo pokrili čitav grad. Na istoku grada za Stipu i Luku smo tražili stanove u Dubravi i Sesvetama.

Trešnjevka i Voltino bili su kvartovima u kojima smo pronašli stanove za mladog glazbenika Jerka, a zanimljive nekretnine ponudili smo klijentu u Novom Zagrebu.

Većinom su pronađeni stanovi bili unutar budžeta kandidata no treba spomenuti i to da je riječ o starijim ili nedavno adaptiranim stanovima.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić
Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

Za dolazak naših kandidata arhitekti i polaznice Škole dizajna Mirjana Mikulec uredili su dnevne boravke i blagovaonice kako bi svi potencijalni kupci mogli dobiti bolji dojam. Bila je to izvrsna prilika za naše učenice da sve ono što su naučile u prethodne dvije godine, pokažu na praktičnom zadatku.

Sva uređenja su bila izuzetno uspješna, a finalna rješenja svidjela su se i vlasnicima stanova i gledateljima emisije. Inspiraciju potražite u našoj galeriji, a ako vam je promaknula neka od epizoda – potražite ih na ovom linku.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić
Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

Nekim kandidatima smo pomogli, a s nekima još uvijek tražimo njihov dom iz snova. Pozivamo vas na druženje i ove jeseni! Javite nam se za sudjelovanje u emisiji na mail nekretnine@mmi.hr ili putem društvenih mreža FACEBOOK: Tražimo dom s Mirjanom Mikulec i INSTAGRAM: @trazimo_dom_s_mirjanommikulec

 

Komentari