TRAŽIMO DOM: u novoj, 5. sezoni ni kandidati nisu odoljeli kupovini kriptovalutama

Potraga za domom iz snova nastavlja se i ove jeseni. Nova, 5. sezona Tražimo dom kreće s emitiranjem 8.10. na RTL-u. Emisija i u ovoj sezoni prati kandidate u jednoj od najvažnijih potraga, onom za nekretninom koja će im postati dom.

 

 


Tržište nekretnina sve je izazovnije pa je pomoć stručnjaka uvijek dobrodošla, naročito kad je riječ o iskusnom i uigranom timu kao što je u emisiji Tražimo dom s Mirjanom Mikulec. Agenti koji  traže nove nekretnine, arhitekti i dizajneri koji ih uređuju kako bi kandidati dobili što bolji dojam, ali i cijeli niz drugih stručnjaka, vođeni Mirjanom Mikulec, opet su tu.


POČINJEMO S POTRAGOM KUĆE ZA ODMOR

Prva epizoda odvela nas je u zelinski kraj u kojem tražimo vikendicu ili zemljište za našeg prvog kandidata, Željka. Kuću za odmor traži u blizini Zagreba kako bi u njoj mogao uživati što češće, ali i kako bi je s vremenom mogao iznajmljivati.

Posjetili smo i Samobor kako bismo Ivani i njezinoj obitelji pronašli dom. Trenutno žive kao podstanari, a želja im je pronaći stan ili kuću koju bi uredili po svojim željama. Ponudili smo dvije opcije, a je li se ona odlučila za stan u potkrovlju ili se ipak zaljubila u kuću koja zahtjeva veliku adaptaciju, saznat ćete uskoro.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

PLAĆANJE NOVOG DOMA KRIPTOVALUTAMA

Tražili smo stan, odnosno investiciju i za gospođu Dragicu. Ona je umirovljenica koja je u potrazi za manjom nekretninom koju bi iznajmljivala. Željko, Dragica i Ivana iz Samobora samo su neki od kandidata koje pratimo.

U ovoj sezoni čeka nas i nešto što do sada nismo imali – prvu potragu za nekretninom koju bi naš kandidat platio kriptovalutom. Budući da smo takvih upita već imali, Marko Grubišić, agent agencije „Mirjana Mikulec nekretnine“, kojeg ste upoznali u prošloj sezoni povezao se s Electrocoinom, pružateljem ove specifične vrste usluga.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

TREND KUPOVINE KRIPTOVALUTAMA

„Posljednjih nekoliko godina u svijetu nekretnina događaju se velike promijene i na tržište dolaze neke nove generacije stranih i i domaćih investitora koji posjeduju upravo kriptovalute i žele ih koristiti kao sredstvo plaćanja. Trend kupnje nekretnina u kriptovalutama zabilježen je u cijelom svijetu, a čini se da su i investitori u Hrvatskoj sve otvoreniji prema tome. Upravo zato smo uveli takvu mogućnost plaćanja u našoj agenciji. Za naše klijente, vlasnike nekretnina,  nema značajne promjene jer njima u konačnici na račun sjeda iznos u traženoj valuti. Prednost imaju kupci kojima je na ovaj način ponuđena još jedna opcija plaćanja”, navodi Marko.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

NOVA ČLANICA TIMA TRAŽIMO DOM

Još jedna od novosti koje vas očekuju u petoj sezoni su i nova lica u timu. Uz Mirjanu Mikulec, arhitekta Matka Šimića, agente Sonju Toš i Marka Grubišića, stiže i Karla Petric. Iako je već neko vrijeme dio našeg ureda, tek je nedavno skupila hrabrosti i pridružila nam se pred kamerama. Možemo reći, vrlo uspješno!

 

 

Komentari