Namještajem po mjeri kreirali smo preslatko malo carstvo za djevojčicu

Nevelika prostorija od 9 četvornih metara i unaprijed zadanim elementom – lijevanim podovima trebala je postati soba za djevojčicu. Pogledajte kako ju je uz pomoć namještaja po mjeri osmislio tim Mirjane Mikulec

 

 

Namještaj po mjeri idealno je rješenje za svaki prostor jer pruža znatno više mogućnosti kao i načina prilagodbe njegovim specifičnostima. U prostoriji od 9 četvornih metara specifičnost su bile podne lijevane obloge u maslinastoj boji koje se nisu mogle mijenjati. Stoga je u opremanju sobe tim Mirjane Mikulec to trebao uzeti u obzir, kao i dob njezine male stanarke. Kako djevojčica još ne ide u školu, klasični radni stol nije potreban, pa je nabavljen manji stol na kojem djevojčica može pisati, bojati i igrati se sama ili u društvu svojih vršnjaka.

Ostatak namještaja je rađen po mjeri kako bi se što bolje iskoristio prostor i sve zamisli te prostor učinio posebnim. Jedna od posebnosti bila je klupica koja povezuje garderobne ormare te ističe barem dio zida obložen tapetama. Upravo su na toj strani sobe tapeta jungle uzorka i ružičaste fronte ormara postali jak stilski naglasak, dok je na drugoj strani sobe tu ulogu preuzeo oblik kreveta rađen po mjeri u obliku kućice. Ovaj trendi oblik rađen je u medijapanu, ali isto tako može biti izveden i u povoljnijoj varijanti od iverala, pri čemu se laserskim kantiranjem savršeno obrade rubovi te postanu neprimjetni.

 

Kako je tekao cijeli proces opremanja ove prostorije, pogledajte u video prilogu!

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari