STANITE NA KRAJ RAZBACANIM IGRAČKAMA: organizirajte ‘terazzo’ kutak za vaše mališane

I vi muku mučite s igračkama svojih mališana te se nerijetko spotičete o njih? Pronađite im mjesto u domu i sami ga uredite. InDizajn vam nudi jednostavnu, brzu i atraktivnu ideju!

 


Dječje sobe najčešće su pretrpane igračkama koje roditeljima zadaju muke. Ovaj puta ćemo vam u prilogu Uradi sam pokazati kako stvari u dječjoj sobi možete organizirati i pritom je učiniti ljepšom i urednijom.

1. U dječjoj sobi InDizajn tim je prvo gletanjem popravio oštećenja na zidu.

2. Zatim se krenulo na izradu stolića, koji može poslužiti za odlaganje stvari ili crtanje i igru. InDizajn tim materijal odnosno daske nabavio je u Bauhausu i tamo ih dao izrezati po mjeri. Veličinu stolića kojeg izrađujete svakako prilagodite dobi djeteta.

3. I police možete izraditi sami umjesto da ih kupujete. Sve što vam treba su letvice izrezane po mjeri, čekić i čavlići. Možete ih obojiti ili ostaviti u boji drva, ovisno o vašim željama. Police će odlično poslužiti za držanje knjiga i slikovnica.

 

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

4. U Bauhausu su odabrane i gotove kutije za skladištenje igračaka. Obojene su kako bi sve bilo šarenije i veselije. Kako bi vam kutije bilo jednostavnije pomicati, dodajte im kotačiće.

5. Uz stol, naravno, ide i stolčić, a InDizajn tim se i njemu odlučio dodati malo boje.

6. Sada krenite na uređenje zida (u našem slučaju niše). InDizajn tim odabrao je terrazzo uzorak koji je k tome sam izradio. Iscrtajte oblike na papir, a potom ih preslikajte na foliju i komade zalijepite na zid. Poigrajte se bojama – dječja soba nikada ne može biti prešarena.

7. Preostaje još postaviti police i složiti stvari. Nadamo se da vam se ova ideja svidjela!

 

Komentari