Riješili smo problem nikad dovršenog malog hodnika

Mlada obitelj Perković nakon useljenja u novi stan nikako nije uspjela pronaći vremena i sredstava da do kraja uredi svoj mali hodnik. Trebalo ga je ne samo stilski dotjerati nego učiniti funkcionalnijim i praktičnijim 

 

Ni godinu dana nakon useljenja četveročlana obitelj Perković nije uspjela urediti svoj hodnik, kao ni sanirati do kraja neke građevinske radove poput okvira vrata čiji spoj sa zidovima nije lijepo zaglađen i pobojan. Postojala je i potreba za novim skladišnim prostorom za odlaganje obuće. Ostatak stana je uređen, ali taj dojam uvelike narušava sam ulaz u interijer. A prvi dojam je ipak najbitniji, zar ne?

Usto, kako je ovo dom i dvije male djevojčice, hodnik je trebao u nekim elementima biti prilagođen i njima – da im vješalice i stalak za obuću budu lako dostupni. Stoga je vlasnik Marijan Perković svoj hodnik prijavio na naš nagradni natječaj Riješi moj problem i osvojio ga. Osim nove boje i rješavanja okvira vrata, tim Mirjane Mikulec uz pomoć Bauhausa dodao je nekoliko novih elemenata kako bi se zadovoljila estetska i funkcionalna dimenzija ovog prostora.

Pogledajte u video prilogu kako je tekla preobrazba ovog malog hodnika!

 

 

 

InDizajn

 

 

InDizajn
Komentari