TUŠ U RAVNINI PODA: popularni walk-in tuševi imaju niz prednosti. Saznajte ih!

Tuševi vladaju modernim kupaonicama, ostavljajući kade za sobom. A od modela, sve je popularniji onaj u ravnini s podom, kojeg mnogi znaju i kao walk-in tuš. Saznajte sve o njima kao i sustavu odvodnje!

 


Tuš kabine, a osobito one u ravnini poda, takozvani walk-in tuševi, posljednjih godina zasigurno su jedan od najčešćih izbora kod opremanja doma i to zbog nekoliko razloga.

Izgledaju atraktivno i čine prostor vizualno većim, zauzimaju manje mjesta nego tuš-kada, odgovaraju suvremenom načinu života i možda ono najbitnije – jako se lako održavaju.

Projekt Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Sanja Jagatić
FOTO: TECE

Klijenti studija Mirjane Mikulec, ali i gledatelji InDizajna, često imaju nedoumice oko kvalitete, načina ugradnje i lakoće održavanja, pa je vrijeme da ih razjasnimo i pomognemo vam ako još niste donijeli odluku. Koje su prednosti, a koje mane kanalica u walk-in tuševima, doznali smo u TECE-u.

IDEJNO RJEŠENJE MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

“U TECE-u razlikujemo dvije vrste kanalica – TECEdrainline i one novije generacije TECEdrainline-Evo. Svaka od njih ima svoje prednosti, ali obje su idealno rješenje za odvodnju. TECEdrainline-Evo iznimno je laka za ugradnju što olakšava posao instalaterima, a jednako laka je i za održavanje. TECEdrainline, naš je originalni model, sad ga već nazivamo klasikom. Zahvaljujući dizajnu, materijalima od kojih su izrađene, ali i načinu ugradnje, sve su kanalice iznimno higijenske, nema straha od zadržavanja vode, ali ni lakoće održavanja”, objasnila nam je Silvija Novko Barišić iz TECE-a.

Projekt Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić
FOTO: TECE

Detaljima, kao što je primjerice kanalica, može se naglasiti luksuz i finoća obrade. Posljednjih  sezona kanalice, tipkala, sanitarije i armatura pojavljuju se u svim bojama plemenitih metala kao i u crnoj koja je sve popularnija. Savjetujemo da sve detalje birate u skladu s ostatkom uređenja, jer oni će zaista zaokružiti cijelu priču.


Pogledajte video prilog i inspirirajte se prijedlozima kanalica!

 

Komentari