Boja godine dominirala je i na sajmu u Milanu. Inspirirajte se!

Kada je Pantone predstavio living coral bojom za 2019., uglavnom nam se svidjela ova nijansa narančaste, no činila nam se odveć intenzivnom i uočljivom da bi zaživjela u interijeru. No, Salone del Mobile dokazao je kako razloga sumnji nema te da ova boja ima svoje mjesto u bilo kojoj prostoriji doma

 

Čini se da su dizajneri i proizvođači namještaja posve prigrlili boju living coral, koju je Pantone proglasio bojom za 2019. godinu. Barem tako pokazuje sajam u Milanu. Prestižni Salone del Mobile, koji okuplja najpoznatije produkt dizajnere i proizvođače namještaja i opreme za dom na svijetu, donio je niz proizvoda u ovoj boji. Možemo reći da je ona bila jedna od nekoliko boja koja je dominirala ovogodišnjim sajmom. Upečatljiva, no vrlo dinamična, osvježavajuća, topla i jarka nijansa narančaste  našla je put do svakoga stila i svake prostorije u domu i mogla bi vrlo skoro postati omiljenom. Dizajneri je koriste na zidovima, namještaju, dekoracijama ili kao jednu od boja na šarenim uzorcima.

Ako vam je teško zamisliti ovu boju u svome domu, pogledajte nekoliko primjera korištenja ove boje koju je ekipa InDizajna snimila na štandovima na sajmu i inspirirajte se!

Komentari