ODMOR S NAJLJEPŠIM POGLEDOM: kuća na plaži čije uređenje nas je osvojilo na prvu

Kada se odmaramo na obali, svima nam je san biti u kući koja ima pogled na more. Ova, koju smo pronašli na Airbnb-ju svega je par metara od mora i oduševila nas je ne samo svojom pozicijom, nego i unutarnjim uređenjem

 

 

Vila s pogledom, tako bismo mogli nazvati ovu kuću za odmor na francuskoj obali, u blizini Saint-Tropeza, na plaži Bouillabaisse. Vanjski dio kuće, koji je vidljiv s ulice prilično je jednostavan, dok unutra krije sjajno uređen interijer s pogledom na more. Probudite se ujutro uz more i tako završite dan sjedeći na terasi. Pored pogleda na morsko plavetnilo, zaljev i jahte smještene u uvali, kuća je udaljena svega par metara od mora, što nudi veću dozu komfora.

Foto: Airbnb

U moru ste kad poželite, a odmah po izlasku iz njega možete uživati na privatnoj pješčanoj ili u privatnosti i tišini svoje natkrivene terase. Isto tako, i kada ste u dnevnom boravku ili za blagovaonskim stolom, veliki otvori povezuju s okolišem pa se spajaju interijer i eksterijer. Jednostavno, imate osjećaj kao da ste neprestano na otvorenom!

Foto: Airbnb

Niska bijela prizemnica s vrtom i terasom, pored pozicije iz snova, nudi i uživanje u ukusno uređenom interijeru, inspiriranim upravo okolišem – morem i pijeskom. Bijeli, bež i tirkizni tonovi izvrsno se nadopunjuju s drvenim površinama te stvaraju svijetao, prozračan i topao interijer u kojem je užitak boraviti.

Foto: Airbnb

Pored dnevnog dijela koji se sastoji od kuhinje, blagovaonice i boravka, u kući su još tri spavaće sobe te njima pripadajuće kupaonice s tuš kabinama koje imaju pogled na more te veliki hodnik.

Foto: Airbnb

 

Komentari