Tako elegantan, a tako udoban i topao: dom za mladu četveročlanu obitelj

Dizajner Denis Krasikov potpisuje prijedlog uređenja trosobnog stana u Sankt Peterburgu. Stan je zamišljen kao spoj elegancije i modernog dizajna, ali prilagođen životu i potrebama mlade četveročlane obitelji

 

 

Ruski studio Cartelle Design i njegov dizajner Denis Krasikov bili su zaduženi za uređenje ovoga trosobnog stana čije vam idejno rješenje predstavljamo. Riječ je o trosobnom stanu u Sankt Peterburgu koji je trebao temeljitu adaptaciju te prijedlog uređenja.

Ono je uključivalo i izmjenu tlocrtnog rasporeda kako bi se prostor kuhinje spojio s dnevnim boravkom. Za to je bilo potrebno srušiti zid između kuhinje i boravka te prostor kuhinje proširiti za dva četvorna metra nauštrb hodnika.

 

Također, hodnik je skraćen kako bi se dnevni boravak povećao. Budući da je bio velike površine, ulazni hodnik postao je sada i mjesto za skladišni prostor – cijela lijeva strana pretvorena u ugradbeni ormar.

3D vizualizacija: Denis Krasikov

Ulazni hodnik vodi ka gostinjskom toaletu u koji je smješten i vešeraj te kuhinju i dnevni boravak. Da bi se došlo do spavaonica, potrebno je ući u prostor boravka te u predsoblje koje vodi do roditeljske i prostorije za djecu.

3D vizualizacija: Denis Krasikov

Prostor je zamišljen kao elegantan i ugodan dom koji zadovoljava potrebe četveročlane obitelji – profinjena siva i duboka tamno zelena i plava čine sjajan spoj. Zanimljivi uzorci keramike u blagovanju i kupaonici čine ovaj interijer atraktivnim i posebnim.

 

3D vizualizacija: Denis Krasikov

 

 

Komentari