ŠTO RASKOŠNIJE, TO BOLJE: blagdansko izdanje elegantnog dnevnog boravka

Zakoračili smo u još jedan prosinac pa ćemo vam i ovoga puta dati ideju kako ukrasiti svoj životni prostor u ovo čarobno, gotovo svima omiljeno doba godine.

 


Lampice, kuglice, raskošan blagdanski stol, ozračje razdraganosti… Sve to podsjeća nas, naravno, na blagdan Božića. InDizajn tim pripremio vam je nekoliko ideja!

“Ukrasiti prostor u blagdanskom ozračju predstavlja nam osobito zadovoljstvo. Ukrase uvijek biramo s entuzijazmom, a dekoracije usklađujemo s ostatkom uređenja”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec.

“Ako ste od onih koji vole minimalizam, vjerojatno ne želite pretjerati, no za one koji jedva dočekaju ovo doba godine, dobra vijest je ta da božićnih ukrasa nikada previše. Ipak, vodite računa da na kraju sve odabrano čini skladnu cjelinu”, savjetuje dizajnerica.

Foto: Marko Cindrić

U elegantnom i modernom interijeru koji je uređivan prevladava kombinacija ružičaste i zemljane nijanse sa zlatnim detaljima, a misao vodilja dizajnerici je bila – što raskošnije, to bolje.

Koristeći božićni asortiman Lesnine XXXL, InDizajn tim je izradio elemente koje je onda smjestio u prostor.

Posebna pozornost posvećena je blagdanskom stolu, koji je simbol obilja, bogatstva mirisa i okusa. Budući da će u božićno vrijeme ovdje objedovati obitelj i prijatelji, iznimno je važno da ostavlja svečan dojam.

Foto: Marko Cindrić

“Kroz cijeli dnevni prostor provukli smo dekoracije koje smo uskladili s izgledom stana pa smo tako birali nekoliko nijansi ružičaste uz nezaobilaznu boju zlata. Budući da je zvijezda stola raskošni centralni aranžman upotpunjen kuglicama, svijećama i lampicama posuđe je vrlo diskretno i jednostavno. Za potpuni dojam odabrali smo zlatni pribor za jelo”, otkriva dizajnerica.

Foto: Marko Cindrić

Najdraži dio ukrašavanja stana većini je svakako božićno drvce kojem je dizajnerica ukrasima unijela  dašak glamura – zlatna ogledalca, ružičaste staklene kuglice, kao i one sa zlatnim detaljima. Zlatnim ukrasima pridružene su božićne zvijezde u prašnjavo-ružičastoj nijansi.

Foto: Marko Cindrić

Osim bora koji je obavezan za potpuni božićni dojam, dekoracije su postavljene i u ostatak prostora. Budući da ovdje nema polica, odlučeno je da se ukrasi TV jedinica sa zelenom girlandom.

 

 

Komentari