Novi život dnevnog boravka: prazni zidovi vapili su za promjenom

Nerijetko se dogodi da nakon osnovnih komada namještaja ne znamo kako stanu dati završni touch odnosno kako detaljima, dekorima i sitnicama zaokružiti cijelu priču da interijer izgleda lijepo i privlačno

 

Ponekad bismo, nakon što detaljima dovršimo svoj interijer mogli lako zaključiti kako su sitnice – sve. Iako smo svjesni da to nije potpuna istina, drastična promjena koja se dogodi u interijeru nakon unošenja detalja jednostavno nas nagna na takav stav. Tepih, slike, tapete ili nova boja na zidu, zavjese, mini polica, ukrasne kutije, tegle s cvijećem, vaze… čine čuda u prostoru.

U to se možemo uvjeriti i u primjeru dnevnog boravka koji je imao samo osnovni namještaj – tv policu, kutnu garnituru i stolić. Najveći problem vlasnici se činio zid iznad kutne garniture koji je zjapio prazan te je rušio dojam cijelog prostora. Kako nije imala ideje kako ga urediti, ekipa InDizajna riješila je njezin problem te osmislila ‘statement’ zid u Aninu boravku za skroman budžet od 2000 kn.

Cijeli zid iza garniture – od ugla pa sve do kuhinje obložen je tapetama geometrijskog uzorka. Kako prostor nije velike kvadrature, tim Mirjane Mikulec odlučio je tapete staviti samo do polovine zida, a na gornji, bijeli dio, staviti crno bijele fotografije i uokvirene natpise. Garnituri su pridruženi ukrasni jastuci, a kako je tekao cijeli proces preobrazbe, pogledajte u video prilogu!

 

 

 

InDizajn

 

 

InDizajn

 

InDizajn

 

Komentari