PROFINJENA ELEGANCIJA I JEDNOSTAVNOST u spavaćoj sobi u zagrebačkoj novogradnji

Za ugodan i skladan izgled u spavaćoj sobi važno je dobro uklopiti elemente za skladištenje koji neće nagrđivati prostor. Pogledajte kako je to postignuto u jednom zagrebačkom stanu

 

 

Pogledajte kako je tim Mirjane Mikulec uredio spavaću sobu u jednom zagrebačkom stanu. Cilj je bio stvoriti elegantan ugodan i funkcionalan prostor, koji nije zagušen namještajem, teškim bojama i uzorcima. Stoga su birani materijali i namještaj u toplim bež tonovima koji se ističu na sivim zidovima.

U spavaonicu od 14 kvadrata centralno mjesto zauzima krevet. Odabran je model s visokim i tapeciranim, no nenametljivim uzglavljem koji je unio profinjenost i prozračnost u prostor. Cijeli jedan zid zauzeo je ormar do stropa, rađen po mjeri, kako bi se stvorilo što više prostora za garderobu.

Posebna pozornost posvećena je unutrašnjosti ormara kako bi se maksimalno iskoristio prostor te prilagodio potrebama vlasnice. Sav materijal i svi elementi potrebni za realizaciju ovakvog materijala nabavljeni su u Elgradu. 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Almmir Fakić

 

Zid preko puta kreveta iskorišten je za zidnu komodu, a detalji poput štukatura doprinijeli su također eleganciji i većoj dozi stila. Dodatni stilski bonus je i tapeta cvjetnog uzorka na akcentnom zidu, iza kreveta.

Kako je teklo opremanje spavaće sobe, te kako izgleda zid na kojem je komoda, pogledajte u video prilogu!

Komentari