U STANU BLOGERICE: Marijin veseli stan prepun je fantastičnih detalja

Stan blogerice Marie nalazi se u Weddingu, jednom od najpoznatijih kvartova u Berlinu koji turisti rado posjećuju zbog njegovog šarma i šarolikosti. Upravo takav je interijer u koji vas vodimo!

 


Mlada Berlinčanka Maria-Silva Villbrant, koja stoji iza lifestyle bloga Herz und Blut svoj dom je pronašla u živopisnom kvartu Wedding koji posjeduje neodoljiv šarm zbog svojih tržnica, pubova, galerija i dućana. Stoga je česta ruta koju rado obilaze turisti.

A stan koji je Maria-Silva uredila ima neporeciv šarm zbog šarenila, vedrine i brojnih detalja obogaćenih ponekim dizajnerskim komadom namještaja. Kreativnost koju iskazuje na svome blogu ogleda se i u njezinu domu.

Foto: Herz und Blut

Maria je u malom dvosobnom stanu stvorila prekrasan i jedinstven životni prostor sa živim bojama, s eklektičnim namještajem i zanimljivim detaljima u kojima prednjače plakati i umjetničke slike koji su prava inspiracija za sve koji uređuju svoj dom.

Posebnu notu stanu daju brojne knjige i žurnali na policama.

Foto: Herz und Blut

Starinski stan sastoji se od malog hodnika, dnevne sobe s izlaskom na balkon, odvojene kuhinje, spavaće sobe i kupaonice. U cijelom prostoru prevladavaju vintage elementi i atmosfera iz 50-ih godina prošlog stoljeća. Većinu namještaja kao i detalja Maria je pronašla u trgovinama rabljenog namještaja te na sajmovima antikviteta.

Jedino je sofa u toploj žutoj nijansi novi primjerak. Neki komadi namještaja, kao ružičasta komoda u spavaćoj sobi su dobili novi sloj boje.

Foto: Herz und Blut

Ovaj mali raj ima sve potrebno za život mlade blogerice, kojoj je u uređenju pomogla i sestra Jules, koja je osnovala blog na kojem sada zajedno rade.

 


Izvor: My Scandinavian Home

 

 

Komentari