Obiteljska idila u domu prepunom svjetlosti i zarazne vedrine

Novi, prekrasan prostrani dom za četveročlanu obitelj s dvoje male djece nalazi se na periferiji Madrida, a za njezino kompletno uređenje zaslužna je španjolska dizajnerica interijera Paula Duarte.

 

 


Kuća u nizu u madridskom predgrađu nedavno je postala novi dom četveročlanoj obitelji koja ga je željela učiniti stilski skladnim te maksimalno funkcionalnim. Prije useljenja angažirali su dizajnericu interijera Paulu Duarte koja je interijer nastojala urediti prema zahtjevima klijenata.

 

Foto: MiCasa

Kuća se prostire na površini od 130 četvornih metara, uz dodatak balkona i terase koji se nalaze na donjoj etaži. Cijela prva etaža rezervirana je za dnevnu zonu koja se sastoji od blagovanja, kuhinje i dnevnog boravka koji vode na prostranu terasu koja je dobila ulogu produženog dnevnog boravka.

 

 

Gornja etaža se sastoji od četiri spavaće sobe – roditeljske, dvije dječje te jedne gostinjske. Riječ je nevelikim prostorijama koje imaju osnovne komade namještaja te vješto ukomponiran prostor za garderobu.

Cijelim interijerom vlada vesela i ugodna atmosfera koja je stvorena dobrim kombiniranjem neutralne palete s akcentima u pastelnim i dinamičnim jarkim tonovima. Sve je dodatno začinjeno prirodnim drvetom.

 

Komentari