Neodoljive pastelne nijanse u interijeru koji će vas ostaviti bez daha

Idejno rješenje ovog predivnog interijera nastojalo je odgovoriti na potrebe mlade tročlane obitelji te učiniti njihov novi dom funkcionalnijim. Za to je bilo potrebno prije svega srušiti neke zidove i povezati kuhinju s dnevnim boravkom

 


 

Stan od 62 četvorna metra u koji vas ovaj puta vodimo nalazi se u Moskvi i sastoji se od dnevne zone, roditeljske sobe i dječje sobe. Interijer je ovim idejnim rješenjem, čiji je izvedbeni plan koji je radila Ana Sergejevna za Studio Tatjana Lazurnaja još uvijek u fazi realizacije, potpuno prilagođen suvremenom načinu života, kao i potrebama mlade obitelji.

3D vizualizacija: Ana Sergejeva

 


Stari raspored bio je posve nefunkcionalan i trebalo ga je učiniti praktičnijim, tako da su dnevna soba i kuhinja spojene u jednu prostoriju. Stvorio se otvoren prostor u kojem je poboljšanja komunikacija sadržaja, ali koji zbog svoga nepravilnog položaja omogućava potrebnu dozu privatnosti.

3D vizualizacija: Ana Sergejeva

Ovako, povezivanjem, prostor socijalne zone izgleda znatno prostraniji nego što jest. Veliki plus prostoru u vizualnom smislu jest zakrivljeni vanjski zid dnevne zone i dječje sobe, što je dalo posebnu privlačnost interijeru. Dodatnu atrakciju čini odabir modernizirane klasike kada je riječ o tipu uređenja, a dojam je pojačan odabirom nježnih pastelnih tonova sive, ružičaste i plave te trendi materijala poput mramora ili zidnih dekoracija odnosno štukatura.

 

3D vizualizacija: Ana Sergejeva

Dječja soba ujedno služi kao radni kutak za vlasnike, koji su u tu prostoriju smjestili radni stol s računalom, a stilska ‘točka na i’ je moderna i originalno osmišljena kupaonica.

 

 

Komentari