LAMPA I LJULJAČKA: oduševio nas je ovaj komad, idealan za interijere i eksterijere

Multifunkcionalnost je jedna od odlika produkt dizajna. Više uloga donosi veću praktičnost i funkcionalnost, ali i kreativnost i inovativnost. Zbog svega ovoga oduševio nas je novi Salettijev proizvod – lampa i ljuljačka u jednom!

 


Talijanski brend Seletti, u suradnji s produkt dizajnerom Marcantonijem Raimondijem Malerbom ponudio je nešto doista posebno, što će se svidjeti ljubiteljima dizajnerskih komada, ali i svima koji vole kreativnost i multifunkcionalnost u domu.

Foto: Seletti

Riječ je o My Moon lampi koja ustvari ima dvije uloge: služi kao genijalno rasvjetno tijelo, ali i kao nesvakidašnja ljuljačka. Napravljena od kvalitetnih pastičnih materijala, My Moon svjetiljka vrlo je otporna te stoga idealna ne samo za interijere, nego i eksterijere. Zbog svoga jedinstvenog dizajna lako će se uklopiti u svaki stil uređenja.

Neutralna bijela nijansa čini je prilagodljiva postojećim bojama koje imate u svome domu, balkonu, vrtu ili terasi.

Foto: Seletti

Sam oblik mjeseca, kao i toplo meko svjetlo koje donosi My Moon donijet će romantičnu, toplu i ugodnu, ali i tajanstvenu atmosferu, a zbog velikih dimenzija može preuzeti ulogu glavnog stilskog akcenta.

 

Foto: Seletti

Na koncu, ovo je prava prilika da ovom poetičnom figurom napokon imate mjesec samo za sebe ili da barem na trenutak ostvarite svoju želju da ste na Mjesecu. My Moon će osvjetljavati dom ali vam ponuditi i trenutke zabave i opuštanja dok se ljuljate ili lješakrite na njemu, kao u najudobnijem naslonjaču.

 

Foto: Seletti

 

Komentari