Omiljeni hrvatski brend ima najljepše božićne darove

Kofer. nikad ne razočara svojim asortimanom u blagdansko doba. Mnogima omiljena destinacija za kupovinu božićnih poklona slavi prvi rođendan i predstavlja brojne novitete.

Ove godine na kofer. policama mogu se pronaći božićni darovi za svačiji ukus i budžet, a uz već dobro poznate gin boxeve i kuglicu s ginom, pripremili su i pregršt noviteta. Lani su obogatili ponudu biranom selekcijom hrvatskih vina, a osim začina za gin i koktele, uveli su i začine za pripremu jela. Gastro selekciju ove su godine pojačali s originalnim, ručno rađenim čokoladama.

kofer.

Dostupno je šest različitih okusa mliječne, crne, bijele i karamel čokolade. “Karamel na slano” je gold-bijela čokolada s okusom karamele i sušenim limunom, ružinim laticama i soli. “Napokon bijela” ističe se dodatkom malina i ružinih latica, dok je “Mišancija” tamna čokolada s komadićima naranče i laticama crvene ruže.

“Poškabrljanu” će voljeti ljubitelji mliječne čokolade i ušećerenih badema, “Slatko se ljuti” obožavatelji čili papričica koje se, s višnjom, nalaze u ovoj tamnoj čokoladi, dok je “Pala s kruške” tamna čokolada s komadićima i kriškama kruške. Čokolade su dostupne za kupnju u sklopu poklon paketa s vinima, ali i pojedinačno pa čine slatku sitnicu za dodati uz poklon.

kofer.

Tu su i druge sitnice za “ubaciti uz poklon” poput wine stoppera, jiggera i žlice za koktel, mini kuglice sa začinom i drugih. Osim šarene selekcije hrvatskih i svjetskih ginova, tu su i prirodni čajevi, ručno rađene keramičke šalice i svijeće od sojinog voska s drvenim fitiljem.

Novitet je i kofer. Pet box koji se sastoji od ručno rađene keramičke posude, domaćih keksića i igračke za pse ili mačke.

kofer.

Za one koji ipak žele brže-bolje riješiti blagdanski shopping, tu su i gotovi, zapakriani darovi.  Samo vam preostaje samo da ih namijenite nekome i -stavite pod bor.

Inače, kofer. je zasjao u novom, blagdanskom ruhu u suradnji s O’pleti, vlasnice Adriane Meglaj, arhitektice i certificirane instruktorice pletenja i kukičanja. Dućan je tako dobio svoj “božićni pulover” koji je ručno rađen ovom tradicijskom vještinom.

Više informacija o božićnim poklonima možete pronaći na službenoj stranici.

kofer.

Komentari