NOVA PRILIKA ZA LJEPŠIM DOMOM: prijavite se za besplatan makeover spavaće sobe

Sanjate o osvježenju vaše spavaće sobe, a prije svega o novom, udobnom i atraktivnom krevetu? U suradnji s Perfecta Dreamsom raspisali smo još jedan nagradni natječaj Iznenadi me u kojem možete osvojiti besplatan makeover!

 


Iza emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec je niz tv priloga u kojima smo nastojali donijeti novu dozu dobrih interijera, inspiracija, ideja i savjeta. No, posebno mjesto ipak zauzimaju prilozi Iznenadi me u kojima radimo humanitarne makeovere ili darujemo naše gledatelje preobrazbom njihova doma.

InDizajn tim za svoje pratitelje u novoj 24., koja kreće u listopadu, sprema nove nagradne priloge Iznenadi me. Prva ‘runda’ natječaja za preuređenje jedne prostorije u domu nedavno je završena i odabrano je šest dobitnika. No, to nije sve!

Nastavljamo s novim krugom nagradnog natječaja Iznenadi me i od danas se možete prijaviti i osvojiti preuređenje spavaće sobe. U njoj će, kao što pretpostavljate, glavna zvijezda biti udoban i atraktivan ležaj iz Perfecta Dreamsa.


KAKO SE PRIJAVITI NA NAGRADNI NATJEČAJ IZNENADI ME

Želite li biti jedan od dva sretnika koji će osvojiti makeover spavaće sobe, prijavite se putem LINKA, priložite fotografije prostorije koju želite preurediti i objasnite zašto baš vi zaslužujete biti odabrani dobitnik i imati divan novi krevet, novu boju na zidovima i dekoracije.

Pored kreativnosti u odgovoru na zadano pitanje, žiri će se u odabiru ravnati i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku i s obzirom na primjenjivost asortimana Perfecta Dreams, budući da se u suradnji s njim prilog i realizira.

Prijaviti se možete od 24. do 29. kolovoza 2023. a dodatne detalje možete saznati u uvjetima natječaja.

Kako bismo dodatno inspirirali one neodlučne, nudimo fotografije nagradnog preuređenja koje smo ostvarili s Perfecta Dreamsom u prošlim sezonama emisije.

Sretno svima!

INDIZAJN
INDIZAJN/FOTO: MARKO CINDRIĆ

 INDIZAJN/FOTO: TIN OSTROŠIĆ

 

INDIZAJN/FOTO: TIN OSTROŠIĆ
Komentari