CASH&CARRY NA INDIZAJN SAJMU: predstavljen vizual popularnog projekta studenata Likovne akademije

Cash&Carry, hvaljen i popularan projekt približavanja umjetnosti široj javnosti i popularizacije likovnih radova mladih snaga Akademije po prvi puta održava se izvan ALU, a sada je predstavljen i vizual koji će pratiti ovogodišnju izložbu na InDizajn sajmu pod pokroviteljstvom HEP-a

 

 

Svi zainteresirani posjetitelji četvrtog sajma InDizajn – Festival modernog doma moći će na izložbi Cash&Carry razgledati i radove koji obuhvaćaju više odsjeka same Akademije likovinih umjetnosti iz Zagreba, a bit će predstavljen izbor radova studenata preddiplomskog i diplomskog studija ALU s Nastavničkog, Slikarskog, Kiparskog i Grafičkog odsjeka. Ovaj zanimljivi umjetnički kutak na sajmu InDizajn bit će sasvim poseban i zbog toga što ima i humanitarni karakter.

 

InDizajn

 

Osim same izložbe, ovo će izdanje Cash&Carry by HEP biti obogaćeno i popratnim sadržajem kao što su likovne radionice za najmlađe, a želite li da vaši mališani razvijaju svoju kreativnost uz studente Likovne akademije, svoje mjesto osigurajte putem linka jer je broj polaznika ograničen.

 

Foto: Sanjin Kaštelan

 

Osim same izložbe, na sajmu sve posjetitelje čeka bogata nagradna igra, više od 80 izlagača iz sfere opremanja doma i interijera, a koji će u sportskoj dvorani Arena Zagreb predstaviti svoje novitete, nove trendove i najnovije kolekcije. Za sve one koji žele nešto i naučiti, tu su kreativne radionice by Bauhaus koje ove godine, zbog velikog interesa, stižu u proširenom izdanju.

Svoje će znanje o uzgoju bilja i kreiranju terarija tako na polaznike prenijeti genijalni dvojac Dnevna doza biljaka, popularna “vrtlarica” Kornelija Benyovsky Šoštarić naučit će sudionike svoje radionice izraditi kokedamu, kraljica pletiva i tapiserija Ivona Martinčić koja se krije iza brenda Voona te dobro poznata umjetnica Tea Radić čije ime je postalo svojevrsni simbol za keramiku, a za njezine se radionice uvijek traži karta više.

Foto: Sanjin Kaštelan

Osim gore spomenutih Likovnih radionica pod vodstvom studenata Akademije, najmlađe čeka i Dječji kutak pod pokroviteljstvom Kraša. Želite li razgledati bogat sadržaj sajma, izložbu ili bezbrižno sudjelovati na radionicama, svoje mališane možete bez brige prepustiti stručnom osoblju koje će zabavljati klince predstavama, mađioničarima, ali i raditi s njima kroz razne edukacije krojene za njihov uzrast.

 

Sajam InDizajn – Festival modernog doma traje od 26. do 29. rujna. Vidimo se tada u zagrebačkoj sportskoj dvorani Arena!

 

 

Komentari