VRIJEME JE ZA NOVI KREVET? Dođite na sajam InDizajn i pronađite idealan primjerak za sebe

Više od 80 izlagača ove će godine na sajmu InDizajn u zagrebačkoj sportskoj dvorani Arena od 26. do 29. rujna predstaviti svoje novitete, inovativne linije i trendove za naredni period, a među njima su i oni koji u fokus stavljaju dobar san.

 

 

Perfecta Dreams jedno je od najzvučnijih imena kada je riječ o krevetima, madracima, jastucima, podnice, ali i ostalim komadima namještaja koji svoje mjesto u domu pronalaze baš u spavaćoj sobi. Tako ova renomirana tvrtka nudi širok raspon kreveta koji se, s obzirom na to da je proizvodnja u Hrvatskoj, mogu izvesti u raznim dimenzijama, materijalima i bojama. Jedna od posebnosti je i mogućnost izrade uzglavlja kreveta po željama klijenta, što daje  posebnu atraktivnost krevetima, osobito sad kada je hotelski look jedan od najvećih trendova u interijerima.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

 

Osim Perfecte Dreams, i sestrinska tvrtka Hespo nudi pozamašan izbor proizvoda namijenjenih dobrom spavanju. Hespo u svom proizvodnom programu ima sve proizvode vezane uz kvalitetno spavanje: madrace, jastuke, poplune, elastične podloge, različite vrste drvenih i tapeciranih kreveta te namještaj za spavaće i dječje sobe. Specijaliziranim programima proizvoda za hotele opremili su i mnoge domaće i inozemne hotelske objekte, a posebno razvijenim programom madraca za medicinu opremili su mnoge bolničke i slične smještajne ustanove poput lječilišta, domove umirovljenika i studentske domove.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

 

Zvučno ime u Hrvatskoj, ali i inozemstvu već je godinama brend Bernarda. Preko 25 godina iskustva u proizvodnji kreveta i madraca Bernarda Cecelja oplemenila je suvremenim znanstvenim inovacijama da bi nastali proizvodi koji osiguravaju dobar san za zdrav život. Počevši krajem osamdesetih s radom na tržištu krevetnih sustava u Europi, gospođa Bernarda Cecelja u proizvodnoj suradnji s hrvatskim partnerima plasira liniju kreveta i madraca po vlastitoj ideji. Ova je poznata domaća tvrtka već godinama usmjerena na inozemstvo, o čemu govori podatak da čak 85% proizvoda svoje kupce pronalazi širom Europe, a kao potvrde kvalitete, a Bernardinu su adresu stigle i mnoge prestižne domaće, kao i inozemne nagrade. Jedna od njih stigla je za jastuk Pospanko koji će troje sretnika moći osvojiti na ovogodišnjem izdanju sajma InDizajn.

 

Foto: Bernarda

 

InDizajn – Festival modernog doma po četvrti put održava se u sportskoj dvorani Arena Zagreb. Četverodnevni sajam, koji traje od 26. do 29. rujna, i ove će godine okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma, ponuditi kreativne radionice za sve one koji žele steći novu vještinu, okupiti mlade domaće kreativne na posebno istaknutom “Bazaru” i još mnogo toga.

 

Foto: Darko Mihalić

Osim toga, za vrijeme sajma održat će se i Humanitarni buvljak s poznatima u organizaciji udruge Nismo same, a humanitarni karakter ima i izložba studenata ALU u Zagrebu koji će se predstaviti u sklopu hvaljenog projekta Cash&Carry. Inače, ovo je prvi put da se ova manifestacija održava izvan same Akademije. Sve to i još mnogo toga očekuje vas na nikad bogatijem i raznolikijem sajmu pod palicom Mirjane Mikulec, pa svakako posjetite četvrto izdanje InDizajn – Festivala modernog doma.

 

Foto: Darko Mihalić

Posjetitelje čeka i bogata nagradna igra s fondom većim od 100 000 kuna. Glavna nagrada je nova i aparatima potpuno opremljena kuhinja po izboru by PRIMA u vrijednosti čak 30 000 kuna, ali tu je i niz drugih vrijednih nagrada koje čekaju nove vlasnike. Sudjelovanjem u nagradnoj igri možete osvojiti jednu od gotovo četrdeset odličnih nagrada iz sfere opremanja doma i uređenja interijera, od tepiha, sofe i fotelje pa sve do rasvjetnih tijela, zidnih obloga, darovnih bonova koje su osigurali naši izlagači i još mnogo toga.

Pored nagrada, posjetitelje sajma InDizajn očekuju i atraktivni popusti na odabrani asortiman izlagača!

Komentari