ŠKOLA ZA DIZAJN MIRJANE MIKULEC: dodijeljene diplome novoj generaciji stilista i dizajnera interijera

Škola za dizajn interijera Mirijane Mikulec upriličila je na terasi hotela Esplanade u Zagrebu svečanu dodjelu diploma svojim polaznicima. Pogledajte kako je bilo na dodjeli i saznajte kako i vi možete postati stilist i(li) dizajner interijera

 

 


Protekla školska godina bila je prilično izazovna za Školu za dizajn interijera Mirjane Mikulec, no vodstvo škole i predavači, kao i svi polaznici, prilagodili su se  ‘novonormalnoj’ situaciji i uspjeli iz nje izvući maksimum. Svi polaznici 2. generacije smjera Stilist interijera i 1. generacije smjera Dizajner interijera uspješno su položili završni ispit te stekli nova zvanja.

Iza stilista interijera je 340 sati, a dizajnera interijera 325 sati nastave Ustanovi za obrazovanje odraslih Mirjane Mikulec, te polaganje pismenog i usmenog ispita preds stručnom komisijom. Sve to bilo im je potrebno za stjecanje novog zanimanja i primanje diploma, odnosno službenih potvrda.  

Program škole odobren je i od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja tako da se zanimanje upisuje u radnu knjižicu.

Foto: Saša Lisjak

Na predivnoj Oleandar terasi zagrebačkog hotela Esplanade direktorica škole Mirjana protekli je vikend novopečenim Stilistima interijera i Dizajnerima interijera uručila diplome.

„Iznimno sam ponosna na sve što smo napravili u samo dvije godine, koliko škola postoji. Dok je prva godina imala svoje početničke izazove, druga je bila obilježena situacijom oko pandemije. No, uspjeli smo održati i teoretsku i praktičnu nastavu poštujući sve mjere, a polaznici su nam bili velika podrška u tome. Ovim putem im se na tome zahvaljujuem u ime svih djelatnika škole. Doista smo svi bili odušeljeni njihovim završnim radovima, kao i prezentacijama istih. Ovo nam je dokaz da se entuzijazam, trud i nastojanje da se iz svega izvuče ono najbolje itekako isplate, stoga na jesen idemo dalje, u svoju treću godinu postojanja”, rekla je ravnateljica škole Mirjana Mikulec najavljujući nove upise.

Na svečanoj dodjeli su, pored polaznika, bili nazočni i članovi njihovih obitelji kao i predavači i djelatnici Škole za dizajn interijera.

Foto: Saša Lisjak

Sve što vas zanima o školi i programu, možete saznati na web stranici ili se javiti direktno na mail skoladizajna@mmi.hr. Upišite se i vi, te napravite prvi korak prema karijeri o kojoj ste oduvijek sanjali.

Foto: Saša Lisjak

 

Komentari