Sajam namještaja IMM Cologne ugostio brojne domaće tvrtke

IMM Cologne, kao prvi sajam namještaja u godini, određuje koji će trendovi prevladavati idućih mjeseci. Sajmeni prostori postaju zornim prikazom interijera budućnosti. Samo na IMM Cologne naći ćete na jednome mjestu cjelovit spektar međunarodne ponude dizajna interijera.

Osim samih noviteta u svijetu namještaja e pojedinih prostorija doma, na ovom sajmu značajno mjesto zauzima i namještaj za opremanje uredskih prostora, opremanje svih vrsta javnih objekata i eksterijera.

originalPreviewJW (7)

Jedan od najpoznatijih svjetskih sajmova namještaja u Europi održava se krajem siječnja, a ugostio je nekoliko domaćih tvrtki, među kojima i Ancona Grupu, Spin Valis, Obrt Kolar i Modul te HGK. Sajam nisu propustile ni domaće tvrtke poput Prima Namještaja, Prostorije i INKEA-e.

originalPreviewJW (4)

Kao prvi sajam namještaja u godini, IMM COLOGNE zauzima značajno mjesto i definira trendove koji će tek pokoriti svijet interijera – rasvjeta, zidne i podne obloge, kupaonska galanterija, dizajnerski komadi namještaja, inovacije i trendovi samo su dio toga što pruža ovaj ugledni sajam u Kölnu.

originalPreviewJW (3)

Foto: Press

Komentari