KAD SE SVE POKLOPI: zavirite u spektakularan prostor uređen prema idejnom rješenju Mirjane Mikulec

Da studio Mirjane Mikulec ne uživa samo kreirajući stanove i kuće vidi se iz primjera idejnog rješenja Perfectadreams dućana koji je ovih dana otvorio svoja vrata i pokazao sjajan novi izgled. Pogledajte prijedlog njegova uređenja kao i konačan izgled!

 

 


U želji za preuređenjem svoga salona u shopping centru City Centar One West stari partner studija Mirjane Mikulec, Perfectadreams, predložio je novu suradnju. Studio Mirjane Mikulec trebao je izraditi idejno rješenje slijedeći zahtjeve klijenta – da novi izgled dućana, kao što je i sam brend, bude elegantan i profinjen, s dozom luksuza, a opet pristupačan i ugodan. Prijedlogom uređenja nastojala se istaknuti važnost uređenja spavaće sobe kao i kvalitetnog odmora i sna koji nude prije svega kreveti.

Preuređenje salona završeno je ovih dana, a prije finalnog izgleda, koji možete pogledati na kraju teksta, u galeriji, pogledajte prvo idejno rješenje prema kojem je prostor i uređen.

 

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Vodeći se željama klijenta, arhitektice iz tima Mirjane Mikulec osmislile su prostor u kojem su predložile izmjenu podnih obloga te nove, dominantne bogate zidove. Prema idejnom rješenju, na pod dolazi obloga koja imitira parket slagan u francuski vez kako bi se napravila poveznica sa stropnim dekoracijama, dok bi dio zidova trebao biti obložen tapetama, a dio obogaćen zidnim lajsnama koje će zatim biti obojane u duboke nijanse plave i zelene boje.

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Koncept izloga dućana s jedne strane postavlja najvažniji Perfectin proizvod, krevet, dok je druga strana rezervirana za manje komade namještaja i dekoracije. Jedna od vrlo jednostavnih, no efektnih ideja da se kroz cijeli prostor kreveti tj. ambijenti odvajaju zavjesama.

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Prostor nakon ulaza u dućan rezerviran je za blagajnu i razgovor s klijentima dok su u nastavku, u središnjem dijelu, izloženi najljepši modeli kreveta. Manje atraktivan, ali ne i manje važan dio – onaj gdje se isprobavaju madraci nalazi se na dnu salona.


IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Kako bi i ovaj dio salona izgledao jednako atraktivno kao i ostatak prostora, dekoraciji zidova u idejnom rješenju dana je pozornost. Kombinacija tamno zelene i zidnih lajsni složenih u jednake oblike i veličine ostavlja dojam luksuznog i ugodnog prostora gdje ćete bez problema moći isprobati pravi model za vas.

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

 

Komentari