Besprijekorno uređen stan za ljubitelje jednostavnosti, prirodnih materijala i decentnih detalja

Ovaj funkcionalni stan čije uređenje potpisuje poljski dizajnerski studio Na antresoli oduševit će ljubitelje skandinavskog stila, jednostavnih linija, drveta i decentnih, no pomno izabranih detalja.


 

Bez obzira na trendove, prirodni materijali i neutralne boje nikad ne gube na popularnosti. Velika mogućnost kombiniranja tih boja i materijala, kao i dojam elegancije koji ostavljaju čine ih bezvremenskim odabirom kada je riječ o uređenju interijera.

Cijeli stan je uređen u bojama kao što su siva, bež i boja svijetlog drva, a detalji u crnoj boji poput okvira prozora, dijela blagovaonskih stolica ili elegantnih crnih svijećnjaka u prostor unose dinamiku.

FOTO: Na Antresoli

Dnevni boravak također je u neutralnim i elegantnim bojama, a pletene košare i zelenilo  stanu pružaju toplu i ugodnu atmosferu.

FOTO: Na Antresoli

Kada je riječ o eleganciji, kuhinja nimalo ne zaostaje. Zlatne ručkice i visilice savršeno su nadopunile svijetlo sive fronte i tamnu radnu površinu, a kako bi se stan povezao u cjelinu i kuhinju krase crni detalji poput stalka za noževe i okvira za biljke na zidu.

FOTO: Na Antresoli

Spavaća soba također je uređena vrlo jednostavno i elegantno. Od neutralnih boja, minimalno dekoriranih zidova, pa sve do prirodnih materijala na krevetu.

 

FOTO: Na Antresoli

Iako neki u potpunosti izbjegavaju korištenje drveta u kupaoni , to ne mora biti tako. Naime danas postoje načini za obradu drva i impregnaciju pa su drveni kupaonski elementi vrlo otporni na vlagu.

FOTO: Na Antresoli

 

Komentari