Ljubav prema interijerima bila je jača: poznata modna blogerica pokrenula stranicu za uređenje doma

Popularna američka modna blogerica i influencerica Mary Lawless Lee pokrenula je web-stranicu posvećena uređenju interijera koja će oduševiti sve poklonike estetike u domu

 

 

Ime Mary Lawless Lee i više je nego poznato onima koji prate modu te inspiraciju često traže na društvenim mrežama, posebno na instagramu. Tamo ova američka influencerica ima tisuće obožavatelja koje je pridobila zbog originalnog i osobnog pristupa modi i odijevanju, ne robujući slijepo trendovima, nego razvijajući vlastiti stil. Mary je općenito ljubiteljica lijepih stvari i ima oko za estetiku tako da njezine pratitelje nije iznenadilo kada je ovih dana proširila polje svoga “lifestyle” djelovanja i na produkt dizajn i uređenje interijera.

 

Foto: @happilygrey

 

Otvorila je novi profil na instagramu @happilygrey na kojem svakodnevno predstavlja svoju stranicu za uređenje interijera Happily Grey Home i web shopu s proizvodima za dom. Riječ je o nerijetko inovativnim i originalnim uporabnim detaljima koji plijene pažnju svojim dizajnom, odabirom materijala i tekstura. Posebnost ove stranice je da se ponuda svakodnevno osvježuje novim komadima za dom. Prevladavaju proizvodi minimalističkog i skandinavskog stila koji će se sjajno uklopiti u svaki drugi stil, u neutralnim nijansama, izrađeni mahom od prirodnih materijala.

 

Foto: @happilygrey

 

Pored ukrasnih i funkcionalnih komada za dom – od kuhinje, preko kupaonice pa sve do boravka. hodnika i balkona, koje krasi visoka doza estetike, Mary Lawless Lee na svojoj stranici nudi i detalje za ured, na radost svih onih koji nastoje da njihovo radno mjesto bude estetski osvješteno i odražava njihovu osobnost.

 

Foto: @happilygrey
Komentari