Prijavite se na naš natječaj i uljepšajte novim bojama svoju kuhinju

Dizajnerica Mirjana Mikulec i Dulux omogućili su sjajnu priliku za sve one koji priželjkuju da njihova stara kuhinja napokon dobije novo, svježe i ljepše lice. Saznajte kako se možete prijaviti na natječaj “Nagradno osvježenje kuhinje Dulux bojama”

 

 

Lijepo vrijeme i nekoliko sunčanih mjeseci koji su pred nama idealno je vrijeme da nešto promijenite u svome domu.  Vjerojatno ima puno toga što biste htjeli zamijeniti, obnoviti, osvježiti ili učiniti drugačijim… Ako je na listi vaših želja i planova kuhinja, ali nemate dovoljno novaca da kupite sasvim novi namještaj, nudimo vam priliku da osvojite nagradu i novim slojem boje obnovite kuhinjske fronte i(li) pločice. Ova promjena bit će itekako primjetna!

Dulux i InDizajn vas nagrađuju u sklopu natječaja “Nagradno osvježenje kuhinje Dulux bojama”. Prijavite se do 27. travnja i možda upravo vašu kuhinju u potpunosti preobrazimo bojama! Sve što trebate učiniti je  kliknuti na link OVDJE i poslati nam u prijavi fotografije svoje kuhinje, objasniti zašto baš vi zaslužujete osvježenje kuhinje i to je sve. Također, na prijavi imate i pravila natječaja.

Jednog sudionika nagradnog natječaja očekuje transformacija kuhinje bojama, a dvoje njih darujemo Texo paketom – “Sve za tebe, pravu majstoricu!”

 

 

 

 

Foto: Dulux

Komentari