Nova rubrika InDizajna donosi sigurnije i ljepše domove

U partnerstvu s Euroherc osiguranjem krenula je nova rubrika emisije koja gledateljima pokazuje da lijep dom ide ruku pod ruku sa sigurnošću.

S novom sezonom InDizajna krenula je i nova rubrika “Uredi i osiguraj”. U prilozima koje ćete moći pratiti u svakoj drugoj epizodi emisije  pokazat ćemo vam kako smo u roku svega nekoliko sati budžetom od 5000 kuna osvježili i preuredili prostorije naših gledatelja. Osim potpuno novim izgledom prostorije, vlasnike ćemo razveseliti i policom osiguranja imovine Domos.

Osim da za lijep dom ne treba puno novca, gledateljima smo skrenuli pozornost i na sigurnost. Mnogi, naime, smatraju da se nezgode u domu događaju drugima, a slušajući o poplavama, požarima ili pak sve učestalijim provalama u stanove, odmahuju rukom misleći da se to događa nekom drugom, da se to njima neće dogoditi. Možda zbilja i neće, ali sagledajte sljedeće činjenice pa nakon toga donosite odluku. Polica osiguranja kuće ili stana stoji pedesetak kuna mjesečno, financijski štiti vlasnika od 10 najčešćih rizika koji se u domu mogu dogoditi i pruža osjećaj sigurnosti koji nam je svima jako važan. Kad u kupnju i opremanje stana uložimo svu ušteđevinu i još se zadužimo u banci, doista je suludo staviti sve na kocku i ne zaštititi se policom osiguranja imovine.

A kako se polica osiguranja doma u Eurohercu može ugovoriti i online, nema potrebe za čekanjem u redu. Na www.euroherc.hr sve možete odraditi sami. Ako ipak imate dodatnih pitanja, javite se na savjetnik@euroherc.hr.

Sljedeća rubrika Uredi i osiguraj na rasporedu je 22. listopada.

Komentari