NOVA DIMENZIJA STANOVANJA: stiže nova emisija „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“

Jedna od najvažnijih potraga u našem životu je ona za idealnim domom.

 

Prilikom odabira novog doma svaki kupac ima individualne zahtjeve i rijetko pristaje na kompromise jer dom je mjesto u kojem se želimo osjećati lijepo, ugodno i sigurno. Upravo stoga, Mirjana Mikulec oformila je tim stručnjaka koji će potragu za idealnim domom učiniti brzim, stručnim i efikasnim.

RTL televizija prepoznala je potrebu za ovakvom emisijom te s Mirjanom Mikulec kreće u novu avanturu za sve ljubitelje interijera, prodaje i kupnje nekretnina. U svakoj novoj epizodi „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ cilj je pronaći idealan dom za kupca nekretnine – obići će se tri lokacije koje odgovaraju klijentovim potrebama, a stručni tim će dati svoje osvrte na sigurnost i kvalitetu prostora, odnosno što se od pojedinog prostora može dobiti, koje su mu prednosti i mane i na što obratiti pozornost.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: SANJA JAGATIĆ

Ponekad isti klijent i prodaje i kupuje nekretninu, ponekad pratimo kupnju prve nekretnine, a ponekad imamo neodlučan par koji niti nakon nekoliko predloženih nekretnina i ponuđenih 3D vizualizacija ne nalazi ono što želi. Kako bi emisija bila što interesantnija niti jedno rješenje, radovi ili završetak nije isti. Sve se prilagođava pojedinom klijentu.

Emisija počinje s prikazivanjem na jesen 2020. godine, s dvije sezone godišnje po 10 epizoda.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: SANJA JAGATIĆ

Dom bi trebao biti vaša oaza mira, u kojem se osjećate opušteno, a Mirjana Mikulec će se sa svojim timom pobrinuti da vaše ideje i zamisli pretvori i izvrši u ambiciozne projekte.

Osim toga, nemojte zaboraviti ni na popularnu emisiju za uređenje interijera „InDizajn s Mirjanom Mikulec“ koja na jesen kreće s emitiranjem 18. sezone na RTL-u!


 

Komentari