RTL i Mirjana Mikulec pozivaju vas na veliki sajam interijera u Areni Zagreb

RTL i jedna od najpoznatijih dizajnerica interijera ovih prostora udružili su snage i dugogodišnju surdanju okrunili organizacijom sajma. In Dizajn – Festival modernog doma održat će se u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna.

„Uzor su nam ugledni, veliki međunarodni sajmovi poput onog u Milanu ili Kolnu, htjeli smo dašak toga donijeti i u Hrvatsku“, ističe Mirjana Mikulec i dodaje kako je organizacija sajma već neko vrijeme njena želja. „Interes za estetiku interijera i općenito kulturu stanovanja posljednjih je godina porasla i uvjerena sam da smo odabrali pravi trenutak za ovaj projekt.“

mastercard_ljubljana-2

Pedesetak renomiranih izlagača, među kojima su i brojni mladi dizajneri te ugledne tvrtke iz Hrvatske i inozemstva, predstavit će najnovije trendove i inovacije iz područja opremanja prostora. Osim ponude i raznolikosti, posjetitelje će zasigurno privući i bogati fond nagrada. Najsretniji će posjetitelj osvojiti idejno i izvedbeno projektiranje prostora od strane studija Mirjana Mikulec interijeri i opremanje doma u vrijednosti od 50 000 kuna.

Inače, u rujnu počinje i deseta sezona popularne emisije o uređenju interijera In Dizajn s Mirjanom Mikulec, u pripremi je nova knjiga o interijerima, ali i proširenje linije proizvoda za dom s potpisom ugledne dizajnerice.

Više informacija o sajmu inteirjera In Dizajn – Festival modernog doma možete saznati ovdje.

indizajn_shutterstock5

Komentari