Bezbrižno prošećite sajmom InDizajn dok vaši mališani uživaju u Dječjem kutku!

Opremanje doma i potraga za savršenim komadima koji će krasiti vaše prostorije doma nije nimalo jednostavan posao. Katkad iscrpljujuće, ali svakako pozitivno iskustvo upoznavanja s genijalnim inovacijama i novitetima na našem tržištu može biti naporno za naše najmlađe pa, smo i na ovom, četvrtom InDizajn sajmu osigurali Dječji kutak by Kraš gdje svoje najmađe možete ostaviti da uživaju u igri i kreativnom izražavanju.

Tako ni na ovogodišnjem sajmu neće nedostajati igre, zabave, ali i edukacije za djecu, stoga nesmetano razgledajte sajamske novitete dok će se naši odgajatelji besplatno brinuti o vašim klincima i klincezama. Jedini uvjet je da su stariji od 3 godine.

Mališane očekuje odličan program prepun igre i zabave krojene upravo prema njihovim interesima: kostimirani animatori, nastup mađioničara, dječje predstave, razne edukacije – sve to dio je bogatog programa Dječjeg kutka by Kraš koji mališanima jamči odličnu zabavu. Tu su i klincima neodoljivi slatkiši poput Ki-Ki bombona i Životinjskog carstva Milky Zoo čokoladica za koje se pobrinuo Kraš, a prava Kraševa poslastica ipak je ona rezervirana za roditelje – jedan će sretni dobitnik osvojiti opremanje dječje sobe u vrijednosti od 7500 kuna.

BOGATA NAGRADNA IGRA: dođite po inspiraciju i vratite se kući s PRIMA kuhinjom!

Dodatna zabava za najmlađe su i likovne radionice na kojima će mališani slobodno moći iskazati svoju kreativnost pod vodstvom studenata zagrebačke Likovne Akademije. Radionice su besplatne, ali broj mjesta je ograničen pa, želite li da vaši mališani sudjeluju na jednoj od njih, osigurajte im mjesto putem linka.

Zato, ako vam je ovogodišnja izlika bila da nemate kome povjeriti svoje mališane kako biste razgledati bogatu ponudu četvrtoj sajma interijera u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 26. do 29. rujna, ne brinite – Dječji kutak by Kraš osmišljen je upravo zbog vas.

Komentari