Prava šumska idila: u srcu Like niču prekrasne kućice na vodi

U blizini Lovinca u Lici uskoro se planira dovršenje pravog malog naselja za odmor. Riječ je o resortu T Nest ispunjenom inovativnim romantičnim drvenim i platnenim kućicama koje se nalaze na vodi te u šumi. Saznajte više u nastavku!

 

 

Hrvatska će uskoro dobiti jedno novo i posve zanimljivo naselje, drugačije od onih na koje smo navikli. U Lici pored Lovinca, u blizini memorijalnog centra Nikole Tesle u Smiljanu niče resort koji na površini od preko 13 hektara nudi kućice za odmor. Kućice su smještene u prekrasni ambijent ličke šume što je, iz perspektive gradskog života, neprocjenjivo. Dodatna atraktivnost jest, osim sjajnog interijera i činjenica što se nalaze na vodu, uz jezero te uz stazicu u šumi, raspoređenim među drvećem. Projekt vrijedan 15 milijuna eura trebao bi uskoro biti dovršen, a prvi gosti planiraju se za kraj ljeta odnosno početak jeseni.

 

Foto: Jadranski luksuzni razvoj d.o.o.

 

Cijena smještaja u eko resortu T Nest prilično je visoka – kretat će se od 350 do 1000 eura po danu. No s obzirom na sve što nudi – od lokacije, smještaja pa do dodatnih sadržaja to nimalo ne čudi. Dodatni plus je i blizina autoceste Zagreb-Split od koje je resort udaljen svega 10-ak kilometara, te ni mane od sta vremena vožnje udaljen od zadarske zračne luke.

 

Foto: Jadranski luksuzni razvoj d.o.o.

 

Ovo malo luksuzno selo za odmor pored nekoliko desetaka drvenih i platnenih vila-kućica za odmor smještenih u šumi, u krošnjama drveća te uz rezidenacijalnu vilu Nikola Tesla na jezeru, uključuje i prirodni plivaći bazen površine 700 četvornih metaraa, wellness centar površine 800 četvornih metara uz sunčalište i unutarnji bazen, 2 restorana, roštiljarnicu u šumi, mini botanički vrt s lokalnim začinskim biljem i mini povrtnjak s autohtonim vrstama povrtnog bilja koje će koristiti u pripremi hrane. Za one željne aktivnog odmora T Nest nudi i vožnju kajakom, klizanje, jahanje te adrenalinski zip line te električne bicikle i buggyje.

 

Foto: Jadranski luksuzni razvoj d.o.o.

 

 

Komentari