Odabrali smo 12 dobitnika našeg nagradnog natječaja Iznenadi me!

Između nekoliko stotina pristiglih prijava za nagradni natječaj Iznenadi me stručni žiri emisije InDizajn i tvrtke Meblo Trade odabrao je 12 sretnika koji su dobili priliku da neka od prostorija u njihovim domovima doživi pravi proljetni makeover

 

 

Pripreme za novu sezonu emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec već tradicionalno uključuju i raspisivanje nagradnog natječaja Iznenadi me u kojem gledatelji imaju priliku osvojiti makeover jedne prostorije u svome stanu. Tako je bilo i ovaj puta, kada producentski tim InDizajna priprema priloge za 16. sezonu. Pred stručnim žirijem InDizajna i tvrtke Meblo Trade nije bio jednostavan zadatak jer je trebalo pregledati nekoliko stotina prijava i odabrati 12 sretnika kojima ćemo pomoći da osvježe jednu prostoriju svoga doma.

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje svega nekoliko sati i s određenim budžetom, ovaj puta u vrijednosti od najmanje 5000 kn, a tim Mirjane Mikulec nastojat će unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike! Svaki ovaj makeover bit će praćen kamerama InDizajna i prikazan u idućoj, 16. sezoni koja kreće na proljeće!

 

Meblo Trade & InDizajn

 

Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 16. sezoni “InDizajna”:

 1. Đurđica Pavliš
 2. Iva Mišak
 3. Maja Pignar-Mijović
 4. Srednja škola Centar za odgoj i obrazovanje
 5. Martina Tomljenović
 6. Ljubica Ladišić
 7. Marija Vujić
 8. Nikolina Krezo
 9. Mihaela Slamar
 10. Kristina Krupeljak
 11. Igor Obradović
 12. Valentina Lulić

 

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo drugi puta!

Komentari