Hansgrohe dobio nagradu Red Dot 2017

Vrhunski kupaonski dizajn branda hansgrohe – nova kolekcija hansgrohe Metropol

Nova kolekcija miješalica za moderne kupaonice objedinjuje geometrijsku preciznost i upečatljivi dizajn. U suradnji s dugogodišnjim partnerom, dizajnerskim studiom Phoenix Design, hansgrohe je razvio dosad najraznovrsniju kolekciju miješalica za umivaonike, kade i tuševe, pretvarajući time kupaonice u moderni paralelni svijet neodoljivog geometrijskog šarma i izražajnog ambijenta.

Hansgrohe Metropol 110 jednoručna miješalica za umivaonik iz Metropol kolekcije dobila je nagradu Red Dot 2017. za dizajn proizvoda, čime je kolekcija dobila priznanje jedne od najprestižnijih svjetskih nagrada koja od 1995. godine evaluira vrhunsku kvalitetu, inovativni oblik te funkciju proizvoda.

U sklopu nove kolekcije, nudi se izbor od 3 vrste ručki, a po prvi su put predstavljene samostojeće podne miješalice za umivaonike koje uz ComfortZone, iskoristivi prostor između umivaonika i miješalice, osiguravaju vrhunsku lakoću uporabe u kupaonici. Prepoznatljive hansgrohe Metropol miješalice upečatljiva dizajna dostupne su u četiri različite visine, što rezultira većom slobodom kretanja, udobnošću i spontanošću.

Dizajneri su za hansgrohe Metropol miješalice predstavili novi, uspješni potez sa zakretnom “loop” ručkicom, ručkom sa otvorom u sebi. Uz miješalice s ravnom standardnom ručicom, hansgrohe kupcima nudi izbor modela s tankom, zakretnom “loop” ručicom. Treća verzija miješalice ima integriranu “Select” tehnologiju koja jamči intuitivno kontroliranje i jednostavnu uporabu miješalice pritiskom na “Select“ tipku. Raznovrsnost ručkica te kontrolnih opcija kupcima nudi širok spektar mogućnosti primjene i dizajna.

 

Komentari