H&M Home predstavio prvu kolekciju namještaja. Malo je reći da smo oduševljeni

Dobre vijesti stižu sa sjevera! Postojeću liniju proizvoda za dom, uglavnom detalja, poznati švedski brand H&M Home obogatio je linijom namještaja. Novi komadi sjajna su kombinacija skandinavskog dizajna i trendova u uređenju interijera.

 

Sve vezano uz H&M ima za nas u Hrvatskoj nostalgičnu notu – prisjećamo se odlazaka po odjeću u Graz ili turističkih i poslovnih putovanja u inozemstvo koji su obavezno uključivali i posjet trgovinama ovog popularnog švedskog branda. No, to i dalje ustvari činimo kad god smo u prilici, s obzirom na to da je u međuvremenu H&M pored odjeće i obuće dobio kolekciju proizvoda za dom. No, sada imamo još veći motiv posjetiti neku trgovinu H&M-a jer su svoj asortiman u odjelu za kućanske proizvode proširili s dekorativnog i na funkcionalni.

Ukrasnim jastučićima, vazama, kuhinjskim krpama i dekicama sada su pridruženi i konkretni komadi namještaja – klub stolići, pomoćni stolići, klupe, ogledala, stolci i rasvjetna tijela. Čitavu kolekciju karakterizira prepoznatljiv skandinavski dizajn u kombinaciji s modernističkim, trendi elementima i, što je čini idealnom za suvremene domove koji žele imati praktične, funkcionalne, ali i lijepe i posebne komade.

Vjerujemo da će i vas oduševiti komadi rađeni od mramora, čelika, drveta… u smirenim i profinjenim nijansama, jednostavnih, pročišćenih oblika. Jer, jednostavno su neodoljivi. Pored toga, cjenovnog su raspona od 22.99€ do 99.99€ što ih čini dostupnim za svaki džep.

Zavirite u našu galeriju i odaberite komad idealan za svoj dom!

 

 

Komentari