ŠKOLA ZA DIZAJN INTERIJERA MIRJANE MIKULEC: održana promocija 1. generacije Stilista interijera

Iako je školska godina bila puna izazova, tim Mirjane Mikulec i ovoga je puta uspio! Prva generacija polaznika smjera Stilista interijera uspješno je položila završni ispit, te zasluženo nosi svoje novo zvanje Stilista interijera.

 

340 sati nastave u Ustanovi za obrazovanje odraslih Mirjane Mikulec, te polaganje pismenog i usmenog ispita, bilo je potrebno da prva generacija Stilista interijera stekne svoje novo zanimanje. 25 polaznika tako je primijenilo naučeno znanje na primjeru stvarnog stana za koji su morali osmisliti idejni projekt. Prva generacija obranila je svoje radove pred stručnom komisijom, te je tim povodom održana i svečana dodjela službenih potvrda.

„Iznimno sam ponosna na sve što smo napravili u samo godinu dana! Bilo je zadovoljstvo slušati sve polaznike na predstavljanju završnog rada. Puni ideja i entuzijazma idemo dalje jer su počeli upisi i u novu godinu, tako da je ovo samo početak“, rekla je ravnateljica škole Mirjana Mikulec koja je i uručila priznanja, kao i pohvalnice onima koji su se posebno istaknuli.

Bio je to savršen završetak školske godine i početak ljeta na predivnoj Oleandar terasi kultnog Hotela Esplanade.

Ravnateljica škole Mirjana Mikulec Foto: Mario Poje

Polaznici su tako savladali ručno i računalno crtanje, principe prostornog oblikovanja, razvoj interijera kroz povijest, stilove uređenja, ali i znanja iz drugih područja. Uz stručno vodstvo iskusih predavača i arhitekata, novopečeni Stilisti interijera sada i samostalno mogu kreirati funkcionalne i lijepe interijere koji će zadovoljiti ukus klijenata. Inače, program škole odobren je i od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja tako da se zanimanje upisuje u radnu knjižicu.

Sve što vas zanima o školi i programu, možete saznati na web stranici ili se javiti direktno na mail skoladizajna@mmi.hr. Upišite se i vi, te napravite prvi korak prema karijeri o kojoj ste oduvijek sanjali.

Kako je bilo na promociji, pogledajte u galeriji.

Komentari