STIŽE 16. SEZONA: od nedjelje, 13. listopada, s vama su nove epizode InDizajna

Mirjana Mikulec i njezin tim opet su s vama u novom izdanju InDizajna, jedine domaće emisije iz svijeta dizajna i opreme za dom. Pripremite se, jer prva epizoda starta već ovaj vikend, u nedjelju, 13. listopada prije podne

 

 

Nova, 16. sezona popularne emisije InDizajn, iz svijeta dizajna i opreme za dom stiže na male ekrane već u ovu nedjelju, 13. listopada, na RTL-u.

Kroz novih 12 epizoda s vama je opet dizajnerica Mirjana Mikulec i njezin vrijedni  tim koji će vas voditi u lijepe interijere koje su uredili, ali i ponuditi stručne savjete i preporuke i otkriti trikove koji će vam pomoći da svoja četiri zida pretvorite u ljepšu, atraktivniju i skladniju cjelinu, neovisno o budžetu ili ukusu.

Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjane Mikulec i korisnih savjeta, InDizajn donosi novitete i trendove koje simpatična dizajnerica interijera neumorno približava publici u svakoj novoj epizodi.

InDizajn

 

Ovo ljeto doista je bilo poslovno vrlo uzbudljivo za Mirjanu Mikulec – nakon uspješno okončanog trogodišnjeg obrazovanja u Londonu, otvaranja škole za dizajn interijera i priprema za netom završeni InDizajn sajam u sportskoj dvorani Arena, kreće i nova sezona InDizajna. Snimanje tv priloga koji nas uskoro očekuju na RTL-u odvijalo se paralelno sa svim ovim projektima, pa uzbuđenja i gužve nije nedostajalo.

“Moji poslovni poduhvati smjenjivali su se ovo ljeto jedan za drugim, ali sve smo ih uspješno dovršili. Tako da nije samo jesen počela radno, nego i cijelo ljeto bilo takvo, s kratkom pauzom za obiteljski odmor. Dvorana Arena se još nije ohladila od četvrtog, posljednjeg izdanja InDizajn sajma, a mi već krećemo s novom sezonom emisije, koja će, vjerujem zadovoljiti sve ljubitelje interijera, ali i pridobiti neke nove, koji će se putem InDizajna tek zaljubiti u njih”, ističe dizajnerica dodajući kako gledatelje očekuju nagradne rubrike Iznenadi me i Riješi moj problem, zatim reportaže iz zanimljivih interijera koje je radio studio Mirjana Mikulec interijeri, neki drugi studio ili su pak vlasnici sami uredili.

 

Foto: InDizajn

Tu su i rubrike Dizajner na jedan dan u kojoj se naši gledatelji natječu u uređenju interijera na zadanu temu, zatim Uradi sam u kojoj će ljubitelji izrade namještaja i dekoracije doći na svoje, kao i uvijek popularni i korisni Blic savjeti u kojima se nude stručni i praktični savjeti za uređenje doma.

Nove epizode InDizajna s Mirjanom Mikulec možete pratiti svake nedjelje prijepodne na RTL-u, a reprize se emisije emitiraju isti dan i u iduću subotu na RTL2.

Također, sve priloge, kao i kompletne emitirane emisije, možete naknadno pogledati i na www.indizajn.hr.

Komentari