SPREMNI ZA PROLJETNI MAKEOVER: imamo ideje koje inspiriraju na promjene

Lijepih interijera nikada dosta – ponekad nam služe za opuštanje i upoznavanje s novim idejama i trendovima, a ponekad su i koristan izvor inspiracije kada (pre)uređujemo svoj dom.

 


Ljepši i sunčaniji dani vjerojatno su vas potaknuli da krete u planove oko preuređenja svoga životnog prostora. To znači i da vam je potrebno pregršt dobrih ideja, informacija i trendova, stoga smo se pobrinuli za to!

Prima dizajn tim osmislio je programe namještaja u različitim stilovima – od modernih minimalističkih linija do retro stila, a razvijeni su u skladu s potrebama kupaca i trendovima na tržištu. Najnovije Prima kolekcije doista inspiriraju na promjene.

“Želimo vas nadahnuti da oblikujete interijer potpuno usklađen s vašim stilom i vašim željama”, poručuju iz Prime te dodaju:

“Našim kolekcijama ulazimo u interijere gdje želimo ostati trajan podsjetnik na prepoznatljiv dizajn, funkcionalnost i kvalitetu. Uz naše nove programe namještaja, pozivamo vas da postanete dizajner svog interijera i aktivno sudjelujete u kreiranju željenog rješenja za svoj dom”.

FOTO: PRIMA NAMJEŠTAJ

Inspiracija za promjene

Primin namještaj pristaje suvremenim minimalističkim i nježnim skandinavskim interijerima, lako će se uklopiti u moderan klasičan stil, ali i u profinjene ambijente opremljene u romantičnom stilu. Prima dizajn može pratiti i bezbrižne linije zaigranog boho stila kojim se često izražavaju kreativci nesputani ograničenjima.

Posebnu pažnju Primin tim je posvetio dizajnu namještaja koji se odlično uklapa u interijere opremljene u mediteranskom stilu. Apartmani na našoj predivnoj obali prenose opuštajući ugođaj podneblja na interijer u kojem mogu uživati posjetitelji iz cijelog svijeta. Programi namještaja za opremanje svih prostorija olakšavaju proces uređenja kojim se postiže stilski usklađen prostor povezan istim materijalima, bojama i dekorima.

FOTO: PRIMA NAMJEŠTAJ

U skladu s vašim željama

A ovo će vas zasigurno obradovati: u svim Prima salonima dostupna je nova usluga dizajna interijera.

“Ovom uslugom željeli smo se u potpunosti prilagoditi vama, vašim željama i potrebama prilikom opremanja interijera. U salonima vas očekuju naši dizajneri interijera koji svakome mogu pomoći da u našoj ponudi pronađe idealno rješenje za svaki interijer- neovisno o stilu i dizajnu te veličini budžeta i kvadraturi. Naš dizajnerski tim osmislio je rješenja za stilski usklađene interijere, apartmane i kuće za odmor svih veličina i kategorija”, objašnjavaju.

FOTO: PRIMA NAMJEŠTAJ

Usluga dizajna interijera obuhvaća izmjeru interijera, savjetovanje, prostorno 3D planiranje te predlaganje idejnog rješenja uređenja interijera. Namještaj možete odabrati u vama najbližem salonu s dostavom i montažom na željenu adresu. Za opremanje interijera do najsitnijih detalja u Prima salonima i webshopu ekskluzivno je dostupan dekorativni asortiman nizozemskog brenda COCO maison.

FOTO: PRIMA NAMJEŠTAJ

U Prima rješenjima pronađite nadahnuće za stvaranje modernog interijera koji savršeno odražava vašu osobnost. Potražite svoju inspiraciju u novom katalogu Prima interijeri 2022. u kojem se predstavljaju najnovije kolekcije osmišljene i proizvedene u Prima grupi.


PROMO

Komentari