Male ideje za sjajnu blagdansku rasvjetu

Najisplativija i najpopularnija blagdanska dekoracija svakako su lampice. Uostalom, one su omiljen dodatak koji uvijek možete iskoristiti i nakon što su blagdani već prošli. No, kako ih postaviti osim na drvce?

Donosimo vam par zanimljivih prijedloga s Pinteresta.

Imate li delikatan niz sitnih svjetiljki rasporedite ih dužinom jednog zida i pustite da kaskadno padaju. Jednako efektno će izgledati postavite li ih na prozore iza zavjesa koje će malo prigušiti njihov sjaj.

Naravno, lampice ne moraju uvijek biti samo na zidu, možete ih rasporediti po staklenim posudama ili vazama. Djelovat će poput krijesnica, a kao takve, idealno su rješenje i za dekoraciju blagdanskog stola.

Volite li nešto veće oblike, u različitim bojama, predlažemo da ih nonšalantno prebacite preko komada namještaja; poput uzglavlja u spavaćoj sobi ili vješalica i ormara, ogledala…. ovaj tip rasvjete zapravo uistinu možete ostaviti i tijekom cijele godine jer osim što je atraktivan ujedno je i praktičan – rasvjeta nije samo estetske prirode.

Za kraj, osim kaskadnog slaganja na zidu, slobodno iskoristite ovaj tip rasvjete i za štokove ili ulazna vrata, a želite li biti malo kreativniji možete ih razmjestiti i po stropovima na najrazličitije načine.

Komentari