Svjetsko a naše: vrijeme da je upoznate Modul Contract

Postoje tek četiri godine, a već su prepoznati kod arhitekata i dizajnera interijera kao proizvođači namještaja na koje vrijedi računati. A oni su pak su prepoznali trendove u dizajnu i stavili naglasak na oblikovanje i kvalitetu

 

Prije četiri godine kad smo trebali trosjed točno određenih dimenzija, drugačijeg i zanimljivijeg dizajna i točno definiranog materijala dobili smo preporuku da se javimo u tvrtku Modul Contract. Ovaj proizvođač specijaliziran je za tapecirani namještaj, a nakon nakon našeg upita rekli da nam mogu izraditi što god želimo. I nisu pretjerali kada su to rekli, iako su mlada tvrtka, koja je tada tek počinjala s radom. Modul Contract, naime, postoji tek od 2014., a već je stekao ugled.

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Modul Contract

 

Tako smo tada se zaputili u Dardu i započela je jedna divna suradnja koja traje i danas, a mi smo od tamo izašli zadivljeni našom tvornicom u Slavoniji koja baš kao što su i rekli može izraditi što god zamislimo – od fotelja, taburea, trosjeda ili pak tapeciranih kreveta i uzglavlja. Naravno, u bilo kojem stilu poželite – od klasike do minimalizma.

 

Foto: Darko Mihalić

 

Prepoznali su trend tapeciranog namještaja, naročito onog od baršuna i umjetnog baršuna, koji se sa sofa preselio i na blagovaonske i uredske stolice, kao i trend taburea svih oblika i boja te klub stolića. Pored kvalitete i praćenja trendova, dizajn je ono što plijeni pažnju ovih proizvoda. Jednostavnom, ali originalno oblikovanom namještaju posvećena je velika pažnja, baš kao i svim etapama nastanka odnosno proizvodnje.

 

Foto: Modul Contract

 

Modul Contract i ove godine jedan je od izlagača na sajmu InDIzajn festival modernog doma koji se održava u Areni Zagreb od 13. do 16.rujna, a neke od naših posjetitelja obradovat će vrijednim nagradama, sofom i blagovaonskim stolicama.

Foto: Darko Mihalić

 

 

Foto: Modul Contract

 

Foto: Modul Contract
Komentari