The Loft: predivan industrijski dizajn i originalna atmosfera na novoj zagrebačkoj adresi za vjenčanja

Svadbena dvorana The Loft nudi posebnu dizajnersku priču inspiriranu industrijskim stilom i loftovima New Yorka. Dodatni adut je pogled s terase na kojoj se može i zaplesati te zabavljati uz bar

 

 

Odabirom idealne lokacije uvijek započinje priča o vašem danu iz snova. Upravo je The Loft mjesto koje će vaš dan iz snova učiniti jedinstvenim i nezaboravnim. Pazeći na svaki detalj, ovo mjesto idealno je za proslavu ljubavi i svakog vašeg važnog dana u životu s kojeg ćete nositi najljepše uspomene.

The Loft se nalazi na zapadnoj vizuri grada, i kao što mu samo ime sugerira, osjećat ćete se kao u čarobnom loft prostoru, s velikom terasom. Terasa je idealna za druženja s prijateljima, za party ili pak prvi ples, a poseban doživljaj je poljubiti se ispod svoda prepunog lampicama. Na terasi se nalazi i Loft gin bar, a tko može odbiti čašu sve popularnijeg pića, gin tonica koji se odlično sljubljuje s brojnim začinima, od papra, ruže pa sve do najpoznatijeg, onog sa svježim krastavcem.

Foto: Spinaker graphics

 

Svadbena dvorana je pomno uređena, u industrijskom stilu, koji je i karakterističan stil za loftove New Yorka. Betonski zidovi u kombinaciji s ciglom, Chesterfield kauči za odmor, industrijska rasvjeta kao styling i bilje koje visi s plafona stvorit će bajkoviti ugođaj za vaš najvažniji dan. Dvorana prima do 280 uzvanika, a može se koristiti i za razne party-e, domjenke i ostale evente.

Svaki kutak Lofta ima Insta worthy corner, stoga gosti mogu računati i na nezaboravno photo iskustvo te da će s najvažnijeg dana mladenaca ponijeti i foto uspomene, koji će krasiti njihove društvene mreže.

Foto: Spinaker graphics

Predivan industrijski dizajn Lofta, čarobni pogled s terase iznad koje se nalazi svod od lampica i zabava koja može potrajati do jutarnjih sati, bit će ono što će prevagnuti kod izbora vašeg magičnog mjesta u kojem ćete proslaviti izricanje sudbonosnog da.

 

Komentari